Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Noctuelle

Voir les photos (20)
/
 

Disponibilité de 'Noctuelle'

.. a mis à jour son calendrier le 30 jan. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Noctuelle évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en juillet 2021

Een werkelijk geweldig huis, alles wat je nodig hebt is er. Een prachtig groot zwembad, meer dan voldoende tuinmeubelen, top barbecue en het uitzicht is fenomenaal. Er is echt niets te wensen over. Ook de omgeving is prachtig en nog heerlijk rustig.

10
Séjour en août 2019

We hebben een zalige week achter de rug.
Het huis is werkelijk af! Alles op en aan, je kan niets bedenken wat er ontbreekt. Het huis is ook heel ruim en is ook koel te houden, zelfs zonder gebruik van de airco.
Het zwembad en zijn vele terrassen waren een zaligheid. Kortom het was een fantastische vakantie!

10
Séjour en juillet 2019

Een prachtig huis in een evenzo prachtige omgeving. Een heerlijke uitvalsbasis om de prachtige natuur en pitoreske plaatsjes te ontdekken. In het huis ontbreekt het werkelijk aan niets, alles dat je je kunt wensen en meer is aanwezig. Prima bedden, airconditioning in de slaapkamers, rijk uitgeruste keuken, een grote Weber BBQ, heerlijk terrassen en zeker niet in de laatste plaats het grote zwembad. Voor ons echt een plek om heerlijk uit te rusten, wij waren er dit jaar voor het eerst maar komen zeker terug. Een echte aanrader!

10
Séjour en septembre 2018

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Noctuelle, Een super fijn mooi huis met een heerlijk zwembad op een mooie rustig locatie. Alles was prima verzorgd en we komen zeker nog een keer terug.

9
Séjour en août 2018

Een huis om U tegen te zeggen! Totaal niets op aan te merken! Alles was kraaknet, tip top verzorgd tot in de puntjes! Het uitzicht is fenomenaal. Zwembad met zicht op de vallei. Een huis en omgeving om volledig tot rust te komen. Wij komen zeker nog terug!!!

10

Ajouter un message dans le livre d’or