Chambres d'hôtes en France

Louez une Chambres d'hôte en France des proprietaires qui connaissent leur region.

La Maison du Cerf

Voir les photos (44)
/
 

Disponibilité de 'La Maison du Cerf'

Attention! La Maison du Cerf: Peter & Jolanda a mis à jour son calendrier le 05 avr. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Maison du Cerf évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en juin 2022

Een heerlijke en mooie chambre d'hotes in een verrassend leuke omgeving!
Onze kamer Beaumerle was erg ruim, comfortabel en lekker koel tijdens de warme dagen. Het huis (voormalige boerderij) is erg sfeervol ingericht en is van alle gemakken voorzien. Daarnaast heeft het een schitterende grote tuin met goede zon- en schaduwplaatsen én privacy voor iedereen die dat wil.
Aan de eettafel buiten hebben wij vele gezellige uurtjes door gebracht mn. tijdens het avondeten. Het avondeten (3 gangen!) is overigens zeer goed en afwisselend.
De omgeving bied veel mogelijkheden voor allerlei activiteiten zowel vlakbij Urciers als wat verder weg. De gastvrijheid van Jolanda en Peter is TOP! De huis-hond Benz (onze favoriet), een lieve Friese Stabij, is steeds gezellig aanwezig op het erf.

10
Séjour en septembre 2018

Voor de derde keer bezochten we de heerlijke B&B van Lucia en Anthony. Het voelde als thuiskomen. Grote ruime gratis parkeerplek. De hartelijke ontvangst, grote tuin, gezellige zitjes en de grote tafel buiten: alles was zoals we van Lucia en Anthony kenden tiptop verzorgd. Gezellig bijpraten bij een drankje. Anthony: je Nederlands gaat met sprongen vooruit! Chapeau. De wifi-verbinding is zeer goed. De kamer met het uitstekende bed was nog even sfeervol als we hem kenden. We hebben heerlijk geslapen met alleen het geluid van de krekels en de uilen. En dat uitgebreide ontbijt...….. en die heerlijke koffie...…..We zijn van plan nog het "Franse pad" te komen lopen of fietsen (www.hetfransepad.com). Mooi arrangement. En jullie blijven ons vaste adres voor onze reizen verder naar het zuiden. Dank voor alles. Het was weer super!

10
Séjour en mars 2017

Wat een fantastisch verblijf, heerlijke bedden, een lekker en uitgebreid ontbijt en we werden echt hartelijk ontvangen door Lucia en Anthony. Ook heerlijk gegeten zowel in la Maison du cerf als in het dorp St Severe sur Indre

10
Séjour en août 2016

prima plek om de reis van-naar Nederland te onderbreken!

aanschuiven aan tafel (wel bij je reservering even doorgeven) voor een fijne maaltijd,
een warm welkom zeker ook naar onze drie kinderen,
en zoals je op de foto's ziet met aandacht en liefde ingericht.

Zomerse groet, Mariska

9
Séjour en avril 2016

Wàt een aanrader!

Op onze reis richting Toulouse hebben we hier overnacht. Omdat we onderweg snelwegen zouden vermijden lag dit pal op onze route.

We kregen een heel hartelijk ontvangst van Lucia, haar twee hondjes en twee andere gasten. Een welkomstdrankje in de zon op het terras in een MEGA-grote tuin. Na een gezellige babbel liet Lucia ons onze kamer voor de nacht zien in de stijlvol ingerichte boerderij. Een kamer met een heerlijk bed, superfraaie inrichting en heel prima badkamer. De kamer en het huis ademen een fantastische sfeer.

Op aanraden van Lucia zijn we gaan eten in een dorp verderop. Zij reserveerde er voor ons. Ook dat was fantastisch. Met de twee andere gasten die we op het terras hadden leren kennen hebben we daar een èchte Franse maaltijd genoten.

Na een nacht diepe slaap in deze superstille omgeving werd ons tenslotte nog eens een groot ontbijt voorgeschoteld met verse (en eigengemaakte) zaligheden.

Puntje van verbetering? Wij kunnen niets bedenken. Een dikke 10 wat ons betreft!

Aanrader en wij rijden volgende keer graag om wanneer Lucia haar La Maison du Cerf niet helemaal op de route zou liggen.

Lucia, Anthony, bedankt voor jullie gastvrijheid!

10

Ajouter un message dans le livre d’or