Bed & Breakfast in Frankreich

Miete einen Bed & Breakfast in Frankreich von Menschen die sich in dessen Umgebung hervorragend auskennen.

La Maison du Cerf

Album ansehen (44)
/
 

Verfügbarkeit von 'La Maison du Cerf'

Achtung! La Maison du Cerf: Peter & Jolanda hat den Kalender zuletzt am 04 Jan 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

La Maison du Cerf hat 6 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,5
Besucht in Juli 2022
Ellen Jonker

De kamers zijn onwijs schoon en fijn! Het is een mooie authentieke plek, zeker aan te raden met honden. De ruime omheinde tuin is prachtig en heerlijk om in te zitten. Peter en Jolanda zijn heel vriendelijk en kunnen geweldig koken! 😁

9
Besucht in Juni 2022

Een heerlijke en mooie chambre d'hotes in een verrassend leuke omgeving!
Onze kamer Beaumerle was erg ruim, comfortabel en lekker koel tijdens de warme dagen. Het huis (voormalige boerderij) is erg sfeervol ingericht en is van alle gemakken voorzien. Daarnaast heeft het een schitterende grote tuin met goede zon- en schaduwplaatsen én privacy voor iedereen die dat wil.
Aan de eettafel buiten hebben wij vele gezellige uurtjes door gebracht mn. tijdens het avondeten. Het avondeten (3 gangen!) is overigens zeer goed en afwisselend.
De omgeving bied veel mogelijkheden voor allerlei activiteiten zowel vlakbij Urciers als wat verder weg. De gastvrijheid van Jolanda en Peter is TOP! De huis-hond Benz (onze favoriet), een lieve Friese Stabij, is steeds gezellig aanwezig op het erf.

10
Besucht in September 2018

Voor de derde keer bezochten we de heerlijke B&B van Lucia en Anthony. Het voelde als thuiskomen. Grote ruime gratis parkeerplek. De hartelijke ontvangst, grote tuin, gezellige zitjes en de grote tafel buiten: alles was zoals we van Lucia en Anthony kenden tiptop verzorgd. Gezellig bijpraten bij een drankje. Anthony: je Nederlands gaat met sprongen vooruit! Chapeau. De wifi-verbinding is zeer goed. De kamer met het uitstekende bed was nog even sfeervol als we hem kenden. We hebben heerlijk geslapen met alleen het geluid van de krekels en de uilen. En dat uitgebreide ontbijt...….. en die heerlijke koffie...…..We zijn van plan nog het "Franse pad" te komen lopen of fietsen (www.hetfransepad.com). Mooi arrangement. En jullie blijven ons vaste adres voor onze reizen verder naar het zuiden. Dank voor alles. Het was weer super!

10
Besucht in März 2017

Wat een fantastisch verblijf, heerlijke bedden, een lekker en uitgebreid ontbijt en we werden echt hartelijk ontvangen door Lucia en Anthony. Ook heerlijk gegeten zowel in la Maison du cerf als in het dorp St Severe sur Indre

10
Besucht in August 2016

prima plek om de reis van-naar Nederland te onderbreken!

aanschuiven aan tafel (wel bij je reservering even doorgeven) voor een fijne maaltijd,
een warm welkom zeker ook naar onze drie kinderen,
en zoals je op de foto's ziet met aandacht en liefde ingericht.

Zomerse groet, Mariska

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.