Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Château des Edelins

Album ansehen (135)
/
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
 

Verfügbarkeit von 'Château des Edelins'

Achtung! Nienke en Hendrik Lokken hat den Kalender zuletzt am 17 Okt 2020 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Besucht in Januar 2018

Al jaren genieten wij, soms wel een paar keer per jaar (!), van de hartelijke gastvrijheid van Henk, Nienke en hun lieve kinderen. Het prachtige chateau met heerlijke tuin en zwembad, het verrukkelijke eten, de adembenemende sterrenhemels, de aandacht voor de sfeer in en om het chateau, ruime kamers met heerlijke bedden, fijne badkamers, de mooie lichtjes van de lantarens in de bomen, een kampvuurtje met marshmallows, goede gesprekken met fijne mensen onder het genot van heerlijke wijnen, de fijne omgeving... Wat een luxe dat wij zo regelmatig te gast mogen zijn in hun fijne huis dat zij met zoveel liefde en aandacht hebben ingericht en waar wij ons iedere keer weer heel welkom en thuis voelen!

10
Nachricht von Nienke en Hendrik Lokken

Nou nou Neeltje en Ron, hier blozen wij van natuurlijk van hè... Dank voor jullie mooie woorden en cijfer, maar jullie weten toch ook wel dat hier heus wel eens iets mis gaat... Of dat er een tuinstoel niet recht staat ;-), een raam dat tocht... We zijn ook maar mensen en willen dat vooral blijven. Dus hier geen opgeprikt gedoe, maar wees jezelf (dat doen wij ook), ontspan... en misschien is dat dan wel de luxe?! Graag tot gauw, dikke kus van ons

Besucht in August 2017

Overnacht bij Henk en Nienke als tussenstop op weg naar Zuid-Frankrijk. Wij voelden ons meteen thuis bij Chateau Edelins: lekker luxe, maar zonder stijf gedoe.
Goed eten, mooi wijntje erbij, gul geschonken. Lekker bed, mooie kamers, met de 2 kids. Ideaal start- en eindpunt van onze vakantie!

10
Nachricht von Nienke en Hendrik Lokken

Hoi Thijs en familie, het was leuk jullie hier te ontvangen en dank voor je vriendelijke woorden en genereus rapportcijfer! Dat is inderdaad de bedoeling van ons huis: dat je je meteen thuis voelt, dat je hier lekker eet en goed slaapt. Graag tot een volgende keer!

Besucht in August 2017

Heerlijk eten en drinken, fijne gite, heerlijke gastvrijheid, mooie omgeving!

10
Besucht in Oktober 2016

Edelins is een chateau waar wij zeker snel weer heen gaan! Een fantastische culinaire beleving! Prachtige omgeving.

10
Besucht in September 2016

Wat hebben wij (wederom!) genoten van de gastvrijheid van Henk en Nienke en van deze heerlijke plek 'Chateau des Edelins'.
Het landelijke Franse leven vind je hier terug in de authentieke kamers, de heerlijke keuken en het park rondom het chateau.
Henk en Nienke maken écht tijd voor je en hebben veel kennis over de streek en de streekproducten.
Wie wil genieten van rust, ruimte, vriendelijkheid en culinaire hoogstandjes brengt een meerdaags bezoek aan Chateau des Edelins. Een echte aanrader!

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.