Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Burg le Marronnier

Album ansehen (19)
/
 

Verfügbarkeit von 'Burg le Marronnier'

Angèle De Win hat den Kalender zuletzt am 14 Mär 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Burg le Marronnier hat 2 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,0
Besucht in Juni 2019

Ook met 2 personen is le Marronnier een heerlijk huis. We hebben genoten !! Het hameau ligt op een prachtige locatie. Het zwembad is super. Heel gezellig de kippetjes die lekker rondscharrelen. Super vriendelijke eigenaren Angele en Kris, Kortom een aanrader.

9
Besucht in Juli 2011

Le Marronnier is een fantastisch, sfeervol huis voor zes personen. Allerlei authentieke details zijn bij de verbouwingnbewaard gebleven. Schroom niet om ook met minder mensen hiervan gebruik te maken. Het uitzicht is heerlijk. De verhuurders bieden een warm welkom en zijn altijd bereid tot extra informatie of hulp bij het verder vervolmaken van de vakantie. Een goed uitgeruste keuken, met mooie oude schouw, helpt daaraan mee. Zo ook het dorpscafé in het kleinste huisje van Hameau de Burg, de poezen en de kippen en het aan huis bezorgde broodje. En als het meezit kunt u ook nog aanzitten aan een prachtig, smakelijk en betaalbaar menu.
De Burg is een droom lek.

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.