Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Domaine les Cremillieux

Album ansehen (70)
/
 

Verfügbarkeit von 'Domaine les Cremillieux'

Joop Cramwinckel hat den Kalender zuletzt am 18 Feb 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Domaine les Cremillieux hat 40 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,5
Besucht in Juli 2022

Een paradijsje op aarde. De natuur levert haar bijdrage. Rust, ruimte, vogelgezang en vergezichten. Daarenboven een prachtige accommodatie, waarbij het verwarmde, grote zwembad niet onvermeld mag blijven. Met Kim en Joop als gastvrije, behulpzame en vriendelijke eigenaar/beheerder.
Kortom: the place to be. Ofwel l’endroit où il faut être!

10
Besucht in September 2021

Fijn en schoon huis. Alles wat je nodig zou kunnen hebben is aanwezig. Perfect groot en kraakhelder zwembad. Wij hebben meer dan genoten van de omgeving, de prachtige wandelingen en de heerlijkheden uit de moestuin. Joop en Kim bedankt!

9
Besucht in Juli 2021

We waren er weer!

In weer een andere samenstelling hebben we twee heerlijke weken gehad. Dit jaar waren we met Thomas, Amarins en Edith, en ons 15-jarig nichtje Vlinder was er een groot deel van de tijd ook bij.

Vlinder is na ruim een week opgehaald door haar ouders Jacco en Martine, en zussen Rosalie en Ditte. Zij hebben hier drie nachten met de caravan gestaan en genoten met ons van gite en zwembad.

Natuurlijk hebben we mooie tochten gemaakt door de omgeving, markten bezocht en zijn we in de buurt uit eten geweest. We hebben veel gezwommen en regelmatig bijgekletst met Joop en Kim. Kortom: het was een heerlijke vakantie!!!

We zijn heel benieuwd naar de verbouwplannen voor de gite. Om dat te kunnen bewonderen moéten we wel terugkomen. Daar kijken we nu al naar uit!

Lieve groeten van Edith, Vlinder, Thomas en Amarins

10
Besucht in Juni 2021

Een prachtig huis, mooi en vrij gelegen, heerlijke grote tuin, rustgevend. Het zwembad is inderdaad zo mooi als het beschreven wordt. Het huis is van alle gemakken voorzien. En de gastheer en gastvrouw waren waar nodig bijzonder prettig aanwezig. Wandelen kon vanuit het huis, waarbij wel hoogteverschillen overwonnen moesten worden. En voor een culturele trip hoef je niet ver te reizen. Een aanrader voor een ieder die rust en gemak zoekt.

9
Besucht in September 2020
Frank & Gerda

Na die vreemde coronazomer was het een heerlijk week, buiten het seizoen om, om in jullie huis weer vakantie te vieren. Voor het eerst zonder kinderen! Lezen, wandelen en zwemmen. En heel belangrijk de rust. Kim en Joop bedankt voor jullie gastvrijheid. We komen graag nog eens terug!

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.