Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

le Balat

Album ansehen (32)
/
 

Verfügbarkeit von 'le Balat'

H. van Vlerken hat den Kalender zuletzt am 27 Nov 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

le Balat hat 3 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,0
Besucht in August 2018

Afgelopen jaar hebben we een heerlijke vakantie gehad in 'Le Balat'. Een ruim huis dat van alle gemakken is voorzien. Ook de tuin is heerlijk groot. We hebben dan ook veel buiten geleefd. De omgeving van Cassaniouze is verrassend divers qua landschap. De eigenaars houden zowel voor- als achteraf op een prettige wijze contact.
Eigenlijk gaan we nooit een tweede keer terug naar eenzelfde bestemming, maar we sluiten niet uit dat we voor dit huis een uitzondering gaan maken.

9
Besucht in September 2010

In het mooie Frankrijk is altijd wel wat te doen of van te genieten maar het meest hebben wij genoten van Le Balat waar rust, natuur, geur en goede smaak in een perfecte belichting zijn verenigd.

8
Besucht in August 2010

Wij en onze kinderen hebben van de zomer genoten van dit prachtige huis en de schitterende omgeving. Het huis is sfeervol ingericht en alles is aanwezig wat nodig is. Buiten onder de bomen is het heerlijk toeven, zelfs op het heetst van de dag. Kortom: een heerlijk huis om van daar uit leuke activiteiten te ondernemen. Maar vooral een plek om lekker tot rust te komen en te genieten van het prachtige Frankrijk. Van harte aanbevolen!

8

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.