Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

les Granges

Album ansehen (27)
/
 

Verfügbarkeit von 'les Granges'

Froukje Frohn hat den Kalender zuletzt am 02 Dez 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

les Granges hat 3 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,0
Besucht in August 2020

Een heerlijk vakantiehuisje met alles erop en eraan, waaronder goede bedden en douche. Ook zijn er voor de kinderen in het huisje veel stripboeken en (bord)spelletjes. Het huisje heeft een mooie tuin met veel zitplekjes en natuurlijk het belangrijkste; een hangmat en een hangstoel. De omgeving is echt prachtig en er is van alles te doen. We hebben veel marktjes bezocht en vooral de vele beekjes en zwem-meren waren favoriet bij onze dochters. Ook het fossielen zoeken was een groot succes! Bedankt voor een fantastische vakantie en de goede zorgen!

9
Besucht in Juli 2016
Yvonne

Een prachtige plek om heerlijk te ontspannen, te wandelen, de omgeving te bekijken, marktjes te bezoeken, mooie dorpjes aan te doen, te zwemmen in Plan d'eau, lezen in de tuin, verwonderd te zijn door de hoeveel vlinders op de bloemen, genieten van het weidse uitzicht en nog veel meer. Een mooie verzorgde gite met een complete keuken om lekker te kokkerellen met Franse ingrediënten.

9
Besucht in August 2014
Groenwold

Hallo Froukje, we hebben een hele fijne tijd in het huis gehad en hebben van de omgeving genoten. We hebben mooie autoritten naar omliggende dorpjes en steden gemaakt.
De kids vonden het er ook super, met name de hangmat en de videobanden van Bassie en Adriaan vielen in de smaak.
Ook bedankt voor jouw goede zorgen!

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.