Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Chateau des Gipieres Provence

Album ansehen (18)
/
  • 4
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
 

Verfügbarkeit von 'Chateau des Gipieres Provence'

Yvonne Vredendaal - Tillemans hat den Kalender zuletzt am 16 Mär 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Besucht in Juni 2008

Even een berichtje over ons aangename verblijf op Chateau de Gipieres. Na wat getour door de bergen kwamen we dan aan in deze oase van rust. Genietend van de natuur, de Franse levensstijl en mooie omgeving kun je genieten van alles wat een Nederlander belangrijk vindt; goede service, een NL krant en een NL toelichting op de mogelijkheden van de locatie en omgeving. De zon draagt bij tot een aangenaam verblijf en optimaal genot van het zwembad. Een aanrader

8
Besucht in September 2007

Beste Yvonne en Toine,

Bedankt voor het huren van jullie heerlijke, comfortabele en schone appartement. Wat hebben we genoten van de prachtige omgeving, het zwembad bij het kasteel en niet te vergeten het weer (alle dagen zon!). Ideale locatie ook voor kinderen, 's ochtends gezellig naar een marktje in de buurt, 's middags aan het zwembad liggen en vervolgens picknicken in het achterliggende bos bij het kasteel. Als een god in Frankrijk! Er is zoveel te doen, die 10 dagen waren dan ook echt te kort, dus we hopen zeker een keer terug te komen in jullie appartement.

PS. ook de complimenten voor de handige faciliteiten in jullie appartement, van Senseo, dvd-speler tot en met de kaasschaaf aan toe!

Groetjes namen de gehele family,

Marianne

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.