Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Casa Maria

Album ansehen (28)
/
 

Verfügbarkeit von 'Casa Maria'

Gemma van der Linden-Steuns hat den Kalender zuletzt am 12 Mär 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Casa Maria hat 8 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

8,6
Besucht in August 2022

Le chalet est très beau, il permet d avoir une belle vue sur la montagne. Plusieurs belles balades sont possibles à moins de 30 min du gîte. L'ambiance de quiétude est bien plus agréable que la densité de touristes sur Morzine.

8
Besucht in Juli 2021

Een echte aanrader. Met onze drie kinderen de ideale plek om te mountainbiken en genieten van de bergen. Heerlijk huis, prachtig uitzicht en van alle gemakken voorzien.

9
Besucht in August 2020
Fam Reilman Nijdam

We waren met 2 stellen in dit fijne huis. Het huis ligt vrij en hoog, het uitzicht op de vallei, de bergen en Morzine is een 10! echt geweldig. De mannen fietsen elke dag vele cols, de klim naar het huis was steeds pittig. We hadden een heerlijke week met mooie uitstapjes in de omgeving en komen graag terug.

8
Besucht in August 2019

Mooi en sfeervol huis in prachtige omgeving. Voldoende ruim (wij waren met vijf). Geweldig uitzicht. Aanrader!

9
Besucht in August 2019

Wij hebben een geweldige tijd gehad met z'n vieren. Het vakantiehuis is ontzettend gezellig en het uitzicht is prachtig. We hebben een paar hele mooie wandelingen gemaakt in de directe omgeving van het huis. We kijken er naar uit om hier nog eens terug te keren!

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.