Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

La Grange des Peyrouses

Album ansehen (71)
/
 

Verfügbarkeit von 'La Grange des Peyrouses'

Frits van der Leije en Linda Horst hat den Kalender zuletzt am 04 Mär 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

La Grange des Peyrouses hat 29 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,3
Besucht in August 2022
Fam. C.

Heerlijke week gehad in La Grange!! Het hele gezin heeft enorm genoten van de fijne locatie, temidden van de prachtige natuur van de Auvergne, het geweldige uitzicht, het fijne huis en niet te vergeten de gastvrijheid van de toffe eigenaren. Merci beaucoup x.

9
Besucht in September 2020

Afgelopen zomer 2 weken mogen genieten van dit heerlijke huis en de fantastische omgeving.
Frits en Linda zijn de gezellige en hartelijke eigenaren en staan altijd voor je klaar. Het huis is ruim en comfortabel en ligt prachtig iets buiten het dorpje chastreix.
Wil je tot rust komen en genieten van Frankrijk? Hier moet je zijn geweest!

9
Besucht in August 2020
Henk en Alja

Heerlijk huis in een prachtige omgeving. We hebben genoten van de natuur, de omgeving, het prachtige uitzicht over het dal, de gezellige gesprekken met Frits en Linda. We hopen zeker nog eens terug te komen om nog meer van de omgeving te zien en te genieten van de rust en het aangename klimaat. Zelfs in coronatijd was dit een prima verblijf!

10
Besucht in Juli 2020
Marianne &Heleen

We hebben op deze unieke plek enorm genoten van de natuur, rust, omgeving, de wandelingen, het fantastische weer en niet te vergeten van de gastvrijheid van Frits en Linda!! Het was een Topweek op een Toplocatie!!

9
Besucht in Juli 2020
George en Bianca

In juni 2020 twee weken mogen genieten van deze mooie plek. Een fijn groot huis met goede voorzieningen en een gastvrije ontvangst. De temperatuur viel tegen, we hebben bijna elke dag de kachel aan gehad. Het weer was wel uitermate geschikt voor prachtige wandelingen, waarvan de wandel routes prima voor elkaar waren in deze omgeving! Het uitzicht vanaf de locatie was erg mooi, elke avond een andere prachtige lucht.

8

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.