Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Gite du Viaduc

Album ansehen (28)
/
 

Verfügbarkeit von 'Gite du Viaduc'

Guido Bootsma hat den Kalender zuletzt am 16 Feb 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Gite du Viaduc hat 5 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,3
Besucht in August 2022

We zijn goed ontvangen door de lieve en zorgzame gastheer Guido. Zijn Gîte was buiten verwachting goed en praktisch op een prachtige locatie met een uniek uitzicht. We hadden ons geen betere reis kunnen voorstellen. Bedankt !!!

10
Besucht in Juli 2022
Bakker

Mooi en bijzonder is de herinnering aan dit verblijf. Nog nooit vanaf het balkon zo een indrukwekkend uitzicht gehad. Met de stilte in de nacht en een huis van alle gemakken voorzien een zeer speciaal plekje in de vakantie herinneringen. Guido bedankt voor deze mogelijkheid en je vriendelijke advisering.

8
Besucht in August 2020
Robert van der Veen

Wij hebben hier 2 prachtige weken gehad. Het huisje is erg leuk en met name de locatie is schitterend! Je hebt een panoramisch uitzicht over de Vallei des Fades, de Viaduc des Fades en het stuwmeer. Werkelijk adembenemend mooi.Verder liep er in de buurt van het appartement een poes met 3 jonge kittens, deze zijn van de eigenaar van het appartement. Onze kinderen zijn dol op de kitten. Alleen al met de kittens hebben ze zich uren vermaakt.
In de nabije omgeving zijn 3 bewaakte zwemstrandjes aan het stuwmeer en er is een grote zwemvijver in de buurt waar je heerlijk kunt zwemmen (l'Étang Phillipe) en suppen. Ook kun je heerlijk zwemmen en suppen in het kratermeer Gour de Tazenat. Verder zijn er talloze mogelijkheden om te wandelen en met ruim een uur rijden kun je de Puy de Dôme of de Puy de Sancy bewonderen.
Voorbij het appartement loopt overigens een oud treinspoor, welke alleen nog gebruikt wordt door de zogenaamde Vélorail. De Vélorail is een superleuke attractie voor het hele gezin, waarmee je met een fietstreintje boven op de oude spoorbrug kunt komen. Vanaf hier heb je een adembenemend mooi uitzicht.
De gastheer, de eigenaar van het appartement, weet veel over de omgeving en is erg gastvrij.

10
Besucht in Juni 2014

Een prachtig, authentiek spoorhuis, opgeknapt tot een luxe vakantiehuis met een adembenemend uitzicht van een viaduct uit begin vorige eeuw.
Een heerlijk huis met veel ruimte en een prachtige omgeving om te verkennen. 2 weken was nog eigenlijk te kort. De gastheer weet veel van de omliggende omgeving en is zeer gastvrij. Helemaal tot rust gekomen en voor herhaling vatbaar!

10
Besucht in September 2009

Fijn huis op een prachtige en unieke locatie, opgeknapt met respect voor het verleden. Zeer beslist de moeite waard, eigenlijk is een week te kort dus redenen voorhanden om nog eens terug te komen. Wij maakten het feest en het vuurwerk mee ter gelegenheid van het 100-jarige bestaan van de brug - een uniek stukje folklore! De omgeving is prachtig, de bevolking eenvoudig en hartelijk en er is geen massatoerisme. Wij hebben hier een heerlijke week doorgebracht met onze honden, ook zij zijn hier van harte welkom!

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.