Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Pavillon de Chasse, Westvleugel

Album ansehen (61)
/
 

Verfügbarkeit von 'Pavillon de Chasse, Westvleugel'

Johannes C. Landman hat den Kalender zuletzt am 18 Okt 2021 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Pavillon de Chasse, Westvleugel hat 105 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,8
Besucht in September 2021

Een heerlijke week doorgebracht in een confortabele gezellige gite.
We kwamen heel laat aan, maar Francesca had de lichtjes voor ons aangedaan en de bedjes opgemaakt.
We hebben prachtige wandelingen gemaakt. Er loopt een G.R, (chemin de) Grande Randonnée) langs het huisje en vooral de wandelingen naar de Chapelle Saint Rouin en naar Ante waren prachtig.
Verder hebben we ons heerlijk vermaakt met lezen, spelletjes, buiten eten, taartjes bakken en een pingpong competitie, De bomen op het terrein zijn heel bijzonder. Alles is prachtig onderhouden en straalt rust en ruimte uit.
We hebben ook nog een Champagne huis bezocht, precies op het moment dat de druiven geoogst werden. Dat was mazzel.
Het contact was zeer verwelkomend en persoonlijk. Francesca was een perfecte gastvrouw. Dank en tot ziens.

10
Besucht in September 2021

De omgeving van Villers is inderdaad een prachtig stuk Frankrijk. Wij hebben mooie tochtjes gemaakt en interessante gebouwen gezien Het appartement (West) is ons prima bevallen en het weer kon niet betere,. Dank voor alle inlichtingen en de gezellige ontvangst.

10
Besucht in August 2021

Een heerlijke week in een fantastische omgeving (met mooie stadjes om te fietsen). En natuurlijk een super-gite, erg mooi en stijlvol ingericht. Veel dank voor alle leuke tips en mooie verhalen over de omgeving. Wij voelden ons erg welkom. En Francesca bedankt voor het warme welkom en de goede zorgen.
P.S. We gaan niet snel 2x naar de zelfde plek, maar alsdan staat deze boven aan de lijst.

10
Besucht in Juli 2021

Wat een prachtig landgoed. Zo mooi onderhouden, rustgevend, en zeker de kasteel tuinen zijn fantastisch.
In het huis voelden wij ons meteen thuis. Heel gezellig en huiselijk ingericht, en alles is voorhanden.Echte vakantie voor ons , voor onze kinderen en onze pup.!
Wij vonden Epernay en Chalons-en-Champagne hele mooie steden en ook de route Côte Blanc is een aanrader. Onze dochtere ( 9 & 6) vonden de poney rit geweldig! Ook een boottochtje op een gehuurde moterboot op het Lac du Der was heel erg leuk. Onze laatste avond zijn we gaan eten bij het Relais du Forêt. Zalig simpele lekkere Franse keuken. Alsof je bij iemand thuis gaat eten, heel gezellig.

10
Besucht in Juli 2021

Heerlijke week gehad op chateau Villers!
Paardrijden, Champagne, Reims, Verdun, BBQ, Super U.

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung