Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Pavillon de Chasse, Westvleugel

Album ansehen (61)
/
 

Verfügbarkeit von 'Pavillon de Chasse, Westvleugel'

Johannes C. Landman hat den Kalender zuletzt am 28 Jan 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Pavillon de Chasse, Westvleugel hat 127 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,8
Besucht in Oktober 2022

Wat een heerlijk verblijf hebben we hier gehad! Veel gezien in de omgeving: Metz, Chalons, Ste Menehould, Reims. Route langs de champagnevelden. En het landgoed is prachtig, groen & rustig, veel vogels. In het huisje fijn gegeten, open haard gestookt en veel spelletjes gedaan.
Veel dank voor de verlichting in de avond rond het kasteel. Echt sprookjesachtig !

10
Besucht in Oktober 2022

De vierde keer alweer hier in de Argonne bij familie Landman in het jachthuis. Iedere keer weer fijn om terug te zijn. Genieten van het knusse huisje met machtige open haard, champagne drinken en geitenkasjes eten. Lekker wandelen in de bossen, en af en toe een uitstapje naar bijvoorbeeld Chalons-en-Champagne of Verdun. Het was deze week heerlijk zonnig herfstweer ; in de ochtend wat regen maar de rest van de dag warm. Helaas maar vijf dagen dit keer, maar toch nog even er lekker uit geweest. Dank en tot ziens tot de 5e ommekomst.

10
Besucht in Oktober 2022

Merci voor alle goede tips, waarvan wij er een paar gedurende de zonnige dagen in de Argonne verkend hebben. Fietsen naar Beaulieu, langs de Hermitage St Rouin, door de bossen naar Les Islettes. Het stille meer Belval zien we in de mieser regen, ook heel herfstig. Het is een heerlijke plek hier in de gîte nabij het chateau.

Al met al een heerlijke week gehad met prachtige fietstochten door de voor ons onbekende Argonne en ook ten zuiden van Epernay hebben we een mooie fietstocht gemaakt door de Cote de Blanc. We kijken met veel plezier terug op ons verblijf in je gezellige jachthuis!

10
Besucht in Oktober 2022

Kort maar krachtig, zo omschrijf ik ons verblijf. Na een rondrit door Duitsland, Oostenrijk, Italie & Zwitserland was het hier bijzonder goed vertoeven.
Heerlijk geslapen en gisteren een indrukwekkende tocht naar Verdun gemaakt, inclusief loopgraven & monumenten. Vandaag heerlijk gewandeld vanaf Chatrices: Circuit des étangs (8km).
Qua eten nemen we een paar kilo extra mee naar huis. Gisterenavond gegeten bij
A Mon Idee in Sainte Menehould (grote porties !) & vannavond bij l’Austrasius in Beaulieu-en-Argonne: een absolute aanrader. Mooie gerechten, goede porties en fijne bediening. Mooi dorp ook, Beaulieu.
Verder was het verblijf hier heerlijk – veel te kort !
Qua inrichting en sfeer voelt het alsof je bij vrienden verblijft, warm & knus + ingericht met precies wat we nodig hadden. De open haard maakt het af.
We komen graag terug voor een langer periode. A la prochaine !

10
Besucht in September 2022

Wij hebben genoten van ons verblijf hier. Een geweldig, stijlvol ingerichte locatie. Een mooie omgeving en goede zorgen van Francesca en haar man.

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.