Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Pavillon de Chasse, Westvleugel

Album ansehen (61)
/
 

Verfügbarkeit von 'Pavillon de Chasse, Westvleugel'

Johannes C. Landman hat den Kalender zuletzt am 24 Sep 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Pavillon de Chasse, Westvleugel hat 118 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,8
Besucht in August 2022

Wat hebben wij ontzettend genoten van onze vakantie week in de streek van de Argonne en ons verblijf in het jachthuis ! Alles ruim, mooi en praktisch ingericht en alles wat we nodig hadden.
We zijn aangenaam verrast door de hartelijke ontvangst van Mr Landman, de boeienede verhalen die hij wist te vertellen over de streek en de vele tips die hij meegaf over de bezienswaardigheden. Daar hebben we dan ook dankbaar gebruik van gemaakt.
Beaulieu was een lieflijke, ontspannen zondaguitstap met picknick aan de rand van het dorpje met uitzicht. De life zangeres van de horeca zaak voegde een speciale toets toe aan het geheel. Ste Ménehould, Varenne-en-Argonne, La Chalade, Clermont, Lac du Der, de wijnroute (sorry champagneroute) in de streek van Bassuet met aankoop van Champagne (ook een welgekozen tip om voor een schappelijke prijs champagne te kopen), de vele meertjes en bossen om de warmere dagen door te brengen, Châlon, de vele mooie zonsondergangen over het glooiende landschap, allemaal even prachtig!
Ook de avondlijke kasteel verlichting en het park hier waren zeer mooi.
Ons hart voor deze champagnestreek is warm gemaakt dus we komen zeker nog eens terug. Bedankt voor alles.

10
Besucht in August 2022

We hebben een leuke tijd gehad. Alles was goed verzorgd. Huisje gezellig. Vriendelijke mensen. Leuke uitstapjes gemaakt. ‘s Morgens gewekt door de dorpshaan.
Dit is een echte aanrader. We komen zeker nog eens terug.
P.S. Supermarkt Super U” is 15min. met de auto. Erg groot.

10
Besucht in August 2022

Wij hebben als kunstenaar erg genoten van uw prachtig verzorgde bezit. Het geheel sprak ons zeer aan. Goed adres voor de champagne en een interessante uitleg uwerzijds betreffende de omgeving en de geschiedenis omtrent dit gebied. Wij zijn niet een dagje naar Parijs geweest, maar wel onze schoonzoon met onze kleinzoon en die vond het geweldig.

10
Besucht in Juli 2022

Het jachthuis was een heerlijk vakantiehuis en de inrichting een waar genoegen. Het terras bevat een mooi uitzicht op het park en de paardenstallen. Alles uitermate verzorgd.
Reims is natuurlijk een historisch gezien zeer interessante en mooie stad. Evenals Beaulieu, het dorp. En we genoten van de verhalen over de omgeving van de heer Landman. Daar kan geen Michelin gids tegen op.

10
Besucht in Juni 2022

Wat een fijne omgeving met heuvels, bossen en velden. Veel vogels. Beaulieu is een aanrader voor bloemenliefhebbers. Dank voor deze plek.

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.