Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Maison Simonet

Album ansehen (22)
/
 

Verfügbarkeit von 'Maison Simonet'

Liza Neve hat den Kalender zuletzt am 20 Mär 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Maison Simonet hat 15 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,8
Besucht in August 2022

Gezellig huisje met mooi uitzicht. Lekker rustig gelegen. Mooie historische uitstapjes in de buurt met betrekking tot de eerste wereldoorlog.

10
Besucht in September 2021

Wat een heerlijk huis! Echt overal is aan gedacht. De directe omgeving vonden wij iets minder, om gelijk vanuit huis lekker het bos in wandelen of fietsen was niet mogelijk.
Ben je geïnteresseerd in de 1e wereld oorlog dan zit je hier helemaal goed, een zeer boeiende omgeving. Wij raakte zelfs nog verzeild op een schietbaan, die op dat moment gebruikt werd door het Franse leger.....oeps!
Liza en Richard dank je wel dat wij in jullie mooie huis een tijdje mochten door brengen.
Hartelijke groetjes,
Jan en Marion Doets

10
Besucht in Januar 2020

Comfortabel en sfeervol huis, rustig gelegen aan doodlopend weggetje. Huis is van alle gemakken voorzien voor een ontspannen verblijf.

10
Besucht in Dezember 2019

Voor de tweede keer hier verbleven. Top huisje met gezellige sfeer bij het haardvuur. Alles aanwezig en schoon, snelle communicatie met de gastvrouw.

10
Besucht in August 2019

We hebben een heel prettig verblijf gehad, de omgeving was rustig en de tuin lekker besloten. Liza was goed te bereiken en de bedden sliepen heerlijk.

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.