Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Harmangouty

Album ansehen (49)
/
  • 11
  • 2
  • 5
  • 3
  • 4
 

Verfügbarkeit von 'Harmangouty'

Achtung! José van Mil hat den Kalender zuletzt am 28 Sep 2021 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Besucht in Juli 2016

Wij hebben 2 weken in Harmangouty doorgebracht. Wij( opa, oma, vader, moeder en 6 pubers tussen de 12-16 jaar oud) vonden het heerlijk. Wat een rust, wat een ruimte, wat een huis en wat een zwembad. Wij hebben 2 weken prachtig weer gehad, dus vooral heel veel in het zwembad gelegen.De jongens hadden in Remiremont fietsen gehuurd, dus hadden daardoor wat meer bewegingsvrijheid.
De keuken is een heerlijkheid! Wij hebben er naar hartelust in gekookt en gebakkenen en met 2 ovens gaat dat makkelijk!
Het pad naar het huis is smal, maar zelfs een auto met caravan is er gekomen!!
Echt een aanrader voor als je rust zoekt en van ruimte houdt

9
Besucht in Juli 2016
Familie Bode

Wij hebben met een familie van 8 personen een heerlijke week doorgebracht in het prachtige huis van José, midden in de schitterende natuur en stilte met alleen het geluid van het beekje, de vogels en de wind in de bomen. Bij uitstek geschikt voor natuurliefhebbers.
Het huis is enorm groot, mooi ingericht en goed geoutilleerd. Je hoeft geen boeken mee te nemen, want overal staan volle boekenkasten voor elk wat wils. Inrichting zeer sfeervol met allerlei brocantes.
De eerste keer is de rit ernaartoe nogal spannend, met name het laatste stuk gaat over een smal pad waarbij je toch even gaat twijfelen of je wel op de goede weg zit. Maar de beschrijving van José klopte helemaal en dan kom je aan op deze overrompelend mooie locatie. En wat een mooi groot zwembad.
Bedankt José, het is een tophuis en alles was prima verzorgd. Staat hoog op de lijst voor een herhaling!

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung