Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

La Gymnopédie

Album ansehen (21)
/
 

Verfügbarkeit von 'La Gymnopédie'

Achtung! Harmen van Urk hat den Kalender zuletzt am 01 Jul 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

La Gymnopédie hat 12 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,0
Besucht in Juni 2022

Heerlijk huis in een prachtige omgeving. Prachtige wandel routes en vlakbij de rivier. Het huis is van alle gemakken voorzien. Met een zeer grote tuin. Een aanrader is het stadje Falais op 10 minuten rijden waar je een tal van restaurants hebt waar je zalig kunt eten. Gezellige locale markten in de omgeving. Menil-vin is een klein dorpje maar het is zeer de moeite waard om de omgeving te ontdekken. Bij aankomst word je vriendelijk ontvangen! Wij hebben 2 heerlijke weken gehad. Bij reservering krijg je zeer snel bericht met een uitgebreide beschrijving van omgeving en bezienswaardigheden. Zeer de moeite waard !

10
Besucht in September 2021

Wij waren een volle week te gast in Satie's heerlijke La Gymnopédie. Zijn zaakwaarnemer Harmen van Urk heeft er een zeer persoonlijk onderkomen van gemaakt met oog voor détail. Van de bakelieten lichtschakelaars tot en met de porseleinen deurknoppen en de antieke voordeur lantaarn. De keuken is eenvoudig maar volledig uitgerust en de gemakken van de moderne tijd zijn terug te vinden in het goed geoutilleerde 'machinepark' met (af)wasmachine, droger, diverse koffiezetapparaten, magnetron en oven(tje). Aangevuld met de fijne bedden met koudschuim matras, de heerlijke douche met ruimhartige waterdruk en de gezellige woonkamer in het hart van de woning. Voor gezinnen met kinderen is er een ruime keuze uit spelletjes en (voorlees-)boeken. De omgeving is rustig, het is bijna onaards stil op de enkele passerende tractor na. De kerkklokken zorgen ervoor dat je bij de tijd blijft en de omgeving is -ook in de late zomer- heerlijk. Naast de plaatsjes in de omgeving is Caen een aanrader, met kunst en cultuur maar ook met heerlijke eetadressen. Er is ook een handig geplastificeerde voorraad wandelkaarten in de directe omgeving op voorraad. Kortom wij hebben met onze labrador Willem een heerlijk verblijf genoten. Josje en Albert Bek

8
Besucht in August 2020
Janneke

Heerlijk huis, van alle gemakken voorzien, goed schoongemaakt en sfeervol ingericht. Wij hebben hier een heerlijke week vakantie gehad. De eigenaar, Harm, reageert snel op mailtjes/ vragen en stuurt je o.a. ook een lijst van alle bezienswaardigheden in de omgeving, tips voor wandelingen en bijvoorbeeld een heerlijk zwemmeer in de buurt.
De omgeving is prachtig, mooie landschappen en dorpjes. Lekker rustig ook. Aanrader!

9
Besucht in August 2019

Twee weken met warm weer het gerieflijk koele huis La Gymnopédie bewoond. De keuken is goed geoutilleerd, wandelingen en tips voor de omgeving liggen klaar in de boekenkast. Huis en tuin groot genoeg voor 4 volwassen personen die willen douchen, slapen....hun eigen ding doen. De buren zijn vriendelijk en behulpzaam, de boeren druk met oogsten. De twee weken vlogen voorbij.
Kortom het huis "klinkt" als de muziek van Satie: ritmisch en harmonieus; terug naar de rust en ruimte.

9
Besucht in Oktober 2017

We hebben fijne dagen gehad in het huis van Harm. Hoewel het huis wat oud en gedateerd is voel je je er direct thuis. Er is veel ruimte en de keuken is ruim voorzien van apparatuur, servies en bestek. De bedden zijn prima. Het lukte ons niet zo goed om de open haard aan te krijgen, kennelijk misten wij daarvoor de vaardigheden :).
Vanuit het huis hebben we diverse uitstapjes gemaakt. Zowel de invasiestranden als bijv. Mont Saint-Michel zijn goed bereikbaar en de moeite waard om te bezoeken.

8
Nachricht von Harmen van Urk

Beste Peter, het komt wel vaker voor dat huurders moeite hebben om de haard aan te krijgen; belangrijk is om het vuur rustig aan op te bouwen, beginnend met aanmaakhout (verkrijgbaar bij de supermarkten en Bricomarché in Falaise), dan wat groter hout en dat blijven toevoegen tot een mooi vuur ontstaat. Uiteindelijk kunnen de grote blokken er op!. Vaak wil men te snel resultaat, waardoor er niet voldoende basiswarmte is en de schoorsteen niet voldoende is opgewarmd om een goed trek te krijgen....

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.