Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Tricolore Normandie - Gîte Bleu

Album ansehen (33)
/
 

Verfügbarkeit von 'Tricolore Normandie - Gîte Bleu'

J.D. Nome hat den Kalender zuletzt am 17 Mär 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Tricolore Normandie - Gîte Bleu hat 15 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

8,0
Besucht in Oktober 2022

Een leuke gite, knus en goed verzorgd. Contact met de eigenaar verloopt soepel.

8
Besucht in April 2022

Wow wow wow, we kwamen in de avond toe en waren meteen tot rust bij het parkeren al meteen.
Alles is er wat je nodig hebt, we kwamen niet te kort. En als er iets te kort was moesten we er maar achter horen en werd er een oplossing aangeboden!
We hebben iedere dag afgesloten met voor het haardvuur te zitten als de zon zich had verstopt. Hier komen we zeker nog eens terug

8
Besucht in September 2021

Lief huisje waarin alles aanwezig is. Prachtig uitzicht en een heerlijk rustige boomgaard. Helaas was het veel geroemde pad naar de Blaise onvindbaar en onbegaanbaar. Dat vonden wij jammer.

8
Besucht in Juni 2018

Genoten!

10
Besucht in Mai 2018

Met de hele familie inclusief kinderen en aanhang in Gite Rouge een speciale gelegenheid gevierd. We hadden met 12 mensen ruimte genoeg voor iedereen. Er was zelfs plek om je boven op de vide bijvoorbeeld even af te zonderen. Eigenlijk zijn we voornamelijk bij het vakantiehuis gebleven, genoeg te beleven voor zowel de jongeren, die mee waren als de "ouderen". Het is voor ons een onvergetelijke herinnering.

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.