Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Les Clos de Peyrières

Album ansehen (15)
/
 

Verfügbarkeit von 'Les Clos de Peyrières'

Annette van Es hat den Kalender zuletzt am 27 Feb 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Les Clos de Peyrières hat 18 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

10,0
Besucht in August 2022

Wat een fijne plek is dit. Goed verzorgd, comfortabel, privacy, warm en een hartelijk ontvangst. Het heeft ons hart veroverd.

10
Besucht in Juli 2017

Heerlijke complete gite bij gastvrije mensen die je privacy respecteren. Prachtige locatie met heerlijke tuin, terras(jes) en een afkoelzwembad. Van alles te doen, als je er behoefte aan hebt, in de omgeving. Het credo "niks moet, niksen mag!" is hier uitstekend van toepassing.
Maaltijdverzorging op aanvraag ook prima voor elkaar. Ook een aantal malen heerlijk gegeten bij "Etang de la Chauffie", waarvan Annette de uitbaatster is. Een heerlijk bed zorgt voor het ultieme uitrusten en dat was onze missie. En natuurlijk niet te vergeten de wasservice!
We hebben vaak gites gehuurd, maar nog nooit zó veel service ervaren!!
Annette, Cees en Britt, we zijn blij dat we van jullie gastvrijheid en leuke gesprekjes hebben mogen genieten.
Wie weet....tot ooit!!
Antoon en Alice Ursem.

10
Besucht in September 2016

De Gite overtrof onze verwachting. Leuk, mooi en schoon en de koelkast stond al vol met lekkere dingen.
We hebben onze dagen doorgebracht met van het uitzicht genieten en verkoeling zoeken in het zwembadje.Je zit heerlijk privé en de ligstoelen zijn uitstekend.
Voor ons hopelijk tot een volgend keer.

9
Besucht in Juli 2016

Gite was boven verwachting, alles wat beschreven is, klopt. Daarnaast heerlijk rustig, prachtige omgeving en zeker belangrijk de gastvrijheid maar ook privacy , van Annette (Cees en Britt).

9
Besucht in Juni 2015

In juni 2015 waren wij 2 weken te gast in de gite van Annette en Cees (en Britt natuurlijk!). De ontvangst was hartelijk en relaxed, het 'vakantiegevoel' was er direct. Annette maakte ons wegwijs in de prachtige en van alle gemakken voorziene gite. En wat wij, na de vele door ons gehuurde gites in Frankrijk, nog niet hadden meegemaakt was de goed gevulde koelkast. Een toonbeeld van de 'menselijke factor'! Na een lange reis geen boodschappen doen, maar bijkomen op een ligstoel met een schitterend uitzicht. Ook had Annette gezorgd voor een compleet diner dat we ons goed hebben laten smaken. Twee weken in een oase van rust en vrijheid, een aanrader! Annette en Cees, nogmaals hartelijk dank voor de genoten gastvrijheid!

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.