Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

l’Âne d’Ôr - La vieille Maison

Album ansehen (35)
/
 

Verfügbarkeit von 'l’Âne d’Ôr - La vieille Maison'

Ton en Bep Groot hat den Kalender zuletzt am 19 Nov 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

l’Âne d’Ôr - La vieille Maison hat 172 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,8
Besucht in Oktober 2022

29-10-2022
Bedankt voor de fijne vakantie. We hebben er heerlijk van genoten. Vooral van het zonneterras met het prachtige uitzicht en van de trampolines voor de kinderen.
Groeten van Mark en Esther.

9
Besucht in Oktober 2022

21-10-'22
Beste Ton en Bep,
Na al vele malen in de herfstvakantie in het oosterlijk deel van de Dordogne te hebben vertoefd zagen we uit naar het verder verkennen van deze meer westelijk gelegen regio. Dat is ons uitstekend bevallen vanuit jullie " La vieille Maison". Wat een heerlijk rustig gelegen plekje van waaruit er in alle windstreken iets te beleven valt. Van charmante dorpjes, indrukwekkende Châteaux, rustgevende Dordogne tot heerlijke restaurants en prachtige wandelingen. En elke avond dan jullie volledig uitgeruste en fijne plek als thuisbasis.
Dank voor jullie gastvrijheid, we hebben geweldig genoten.
Hartelijke groeten,
IJbrand, Sebastiaan, Leonore,
Joost en Petra.

10
Besucht in August 2022

26-8-2022
Ton & Bep,
We hebben genoten van een heel fijn verblijf. Jullie huisje is erg gezellig, net en voorzien van alle comfort. Vooral de goed uitgeruste keuken konden we erg appreciëren.
We hebben ook erg genoten van de gezellige tuin waar onze 3 kindjes uren konden spelen op de schommels, trampolines en natuurlijk in het kindvriendelijke zwembad.
Dankzij jullie tips hebben we bovendien enkele leuke uitstapjes gemaakt in deze prachtige streek.
Bedankt voor alles!
Dieter, Karleen, Pel, Clara & Andreas.

9
Besucht in August 2022

19 augustus 2022
Beste Ton & Bep
Ontzettend bedankt voor het fijne verblijf in jullie leuke huis.
Wij hebben, zowel de eerste week met mijn ouders, als de 2e week met alleen ons gezin, genotenvan het huis, de omgeving en de warmte en gezelligheid die jullie ons hebben geboden.
Ton, jij in het bijzonder ook bedankt voor alle goede tips en gezellige gesprekken die we de afgelopen twee weken hebben gehad. Dankzij jou hebben we onderandere vandaag nog genoten van de tropische planten in La Roque Gageac en het lekkere IJs van 'Lambert in Domme.
Wellicht tot een volgende keer.
Groetjes,
Daan & Linda, Oma & Opa, de kinderen & Sep (Woef! 🐾)

10
Besucht in August 2022

Wat hebben we weer genoten dit jaar. Heerlijk huis en van alle gemakken voorzien. Prachtig omgeving met van alles te doen, ook voor pubers. En niet te vergeten lieve Bep en Ton, altijd vriendelijk, behulpzaam en gastvrij. Een tien met een griffel 😄

Een absolute aanrader om hier te boeken.

10

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.