Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

L'Atelier

Album ansehen (22)
/
 

Verfügbarkeit von 'L'Atelier'

Ruud & Linda van Lammeren-Verschooten hat den Kalender zuletzt am 30 Mai 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

L'Atelier hat 9 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,6
Besucht in August 2022

Schitterende locatie, heel rustig en veel respect voor privacy. Mooi afgewerkte gite in de pigeonier. Heel vriendelijke ontvangst, en nuttige tips voor uitstappen van de eigenaars. Prachtige pittoreske dorpjes in de nabije omgeving.

9
Nachricht von Ruud & Linda van Lammeren-Verschooten

Bedankt voor jullie bezoek, als de batterijen weer een keertje geladen moeten worden… van harte welkom. Ruud, Linda en Tom

Besucht in August 2022
Familie van Drogen

We hebben een geweldige week gehad met z'n vieren in gite l'atelier. De gite is zeer sfeervol en luxe ingericht. Met de tips van Ruud en Linda hebben we de highlights van de omgeving gezien. Zeer mooi landschap, heeft wat weg van Toscane maar dan zonder te veel toeristen. In onze week was het goed warm en hebben we dagelijks genoten van het fijne zwembad en het mooie uitzicht vanuit ons terras. We onthouden deze mooie rustige vakantieplek!

10
Nachricht von Ruud & Linda van Lammeren-Verschooten

Ook wij vonden het leuk om kennis te maken met jullie, ik ben er zeker van dat jullie met goede herinneringen naar huis gegaan zijn. Bedankt Ruud, Linda en Tom

Besucht in August 2022

Warm (letterlijk en figuurlijk) onthaal door Ruud en Linda! De duiventil is echt wauw! We hadden een fantasische vakantieweek. Veel te beleven in een prachtige omgeving. Kortom het was top!

10
Nachricht von Ruud & Linda van Lammeren-Verschooten

Jullie waren eveneens heel aangename gasten die duidelijk zin hadden om een fijne vakantie te hebben. Was een genoegen om daar aan bij te dragen. Groet

Besucht in Juni 2022
Wim Snoeks

Heerlijke twee weken doorgebracht in deze lieflijke goed verzorgde gite, veel privacy en rust. We hadden warm weer dus het zwembad is fijn. De omgeving is heel mooi en locale dorpjes zijn allen een bezoek waard. Hadden hond bij ons, huisje en omgeving waren ook perfect voor hem. Eigenaars zeer vriendelijk en hadden goede tips om ons verblijf perfect te maken. Bedankt Linda en Ruud!

10
Nachricht von Ruud & Linda van Lammeren-Verschooten

Mooie foto, en een fijn bezoek. Bedankt dat jullie je reactie wilden delen. Hartelijke groet

Besucht in Oktober 2021
Ellis Wiel, van de

Prachtige locatie en omgeving .
Zeer vriendelijk ontvangst heerlijk genoten van de rust en stilte .
Aanrader!!!

10
Nachricht von Ruud & Linda van Lammeren-Verschooten

Dank voor de lieve woorden en bezoek!

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.