Direkt zum Inhalt gehenDirekt zum Buchungsformular gehenDirekt zur Fußzeile gehen
Jo Bower

Sie sind zu Gast bei

Antwortet normalerweise innerhalb von 2 Stunden.

Ausstattung

  • Ruhige ländliche Umgebung mit wenig verkehr

Maison La Roche is een charmant, rustiek huisje op een rustige, pittoreske locatie in de buurt (200 meter) van twee restaurants, waarvan er meer beschikbaar zijn binnen een wandeling van 1 km. Uw gastheren Jo en Jamshid zijn in het naburige huisje en staan ​​klaar om u te verwelkomen en u te helpen tijdens uw verblijf.
Het interieur van het huisje bestaat uit een goed uitgeruste keuken met gasfornuis, magnetron, Nespresso-apparaat, broodrooster en een goede selectie kookgerei met kruiden en oliën om u op weg te helpen, glazen en serviesgoed van goede kwaliteit zijn aanwezig. Er is ook een houtskoolbarbecue in de boomgaard die u mag gebruiken (eerste zak houtskool wordt verstrekt).
Er is een eettafel en 4 stoelen in de keuken en een houtkachel voor koudere avonden (kleine meerprijs voor hout).
De gezellige woonkamer is slechts een trede hoger naast de keuken die een grote flatscreen-tv met Britse satelliet-tv en Franse tv bevat. In de hele gite is gratis wifi beschikbaar.
Er is een mooie tweepersoonsslaapkamer beneden naast de woonkamer met een comfortabel kingsize bed.
De doucheruimte bevindt zich ook beneden en is voorzien van luxe handdoeken en gratis toiletartikelen en accessoires.
Boven is er een grote familieslaapkamer met een comfortabel kingsize bed en een eenpersoonsbed van 200 cm lang, zodat het geschikt is voor twee of drie personen om in deze kamer te slapen.
Beddengoed van hoge kwaliteit is overal aanwezig.
Er is geen wasmachine in de gite, maar uw gastheren bieden indien nodig een gratis wasservice (2 wasbeurten per week, wassen en drogen). Er is een strijkijzer en strijkplank in de slaapkamer op de bovenverdieping, samen met een haardroger.
Roken is niet toegestaan ​​in het huisje, maar buiten zijn asbakken aanwezig.
Het zwembad en de boomgaardtuin worden gedeeld met de gastheer Jo en Jamshid die uw privacy respecteren en uw gebruik van dit gebied heeft voorrang.
We verwelkomen maximaal twee goed opgevoede, zindelijk en vriendelijke honden (geen puppy's). Ze mogen niet onbeheerd in de gite worden achtergelaten en ze zijn niet toegestaan ​​in het zwembad, hoewel we op warme dagen een klein kinderzwembad of -slang kunnen bieden 😁. Gelukkig zijn honden op de meeste plaatsen welkom, inclusief cafés en restaurants in heel Frankrijk, zodat ze ook van hun vakantie kunnen genieten! Bespreek alsjeblieft eventuele eisen die je stelt aan het passen van honden, want we zullen proberen je te helpen waar mogelijk.

Einrichtungen

  • Freistehend
  • Nicht-Raucher
  • Kontaktperson vor Ort
  • Back to basic
  • Geschirrspüler
  • Waschmaschine
  • Bügeleisen
  • Eingezaunten Garten
  • Haustiere
  • Hochstuhl
  • Fernseher
  • Internet
  • zum Haus gehören Fahrräder
  • Kamin
  • Fön
  • Mit Schwimmbad
  • Beheiztes Schwimmbad
  • Privatschwimmbad

Verfügbarkeit von 'Maison La Roche'

Umgebung

Klicken Sie auf die Abbildung, um eine interaktive Landkarte zu öffnen

Maison La Roche Gite ligt op een schilderachtige locatie op de top van een heuvel met uitzicht op de rivier aan de rand van het kleine dorpje Bourpeuil. Het is een rustige locatie op korte afstand van twee restaurants en het stadje L'isle Jourdain met veel voorzieningen zoals een supermarkt, cafés, banken etc.
Het is een klein eindje rijden van het International Racing Circuit dat het grootste deel van het jaar druk is, het trekt coureurs van wereldklasse en organiseert trainingsdagen voor amateurs, dus het is zeker een bezoek waard, kijk op hun website voor evenementen die de meeste weekenden worden gehouden.
De gite is ideaal gelegen om te wandelen om te fietsen, aangezien het landschap een van de beste in de Vienne is, we houden van het feit dat we slechts een korte wandeling verwijderd zijn van de stad, maar toch dichtbij genoeg om te profiteren van alle voorzieningen zonder te hoeven rijden als we dat niet willen. Overal is hondvriendelijk behalve de supermarkten dus neem je hond mee en geniet samen van de vakantie !!

  • Ländlich
  • Hügelig
  • In/bei Dorf
  • In/bei Stadt

Gästebucheinträge

Maison La Roche hat in den letzten 4 Jahren 5 Bewertungen erhalten, mit einem Durchschnitt von:

9.8 Sterne
  • 9 Sterne

    we were so happy that we find this place, and lovely Joanne who welcomed us and was always helpfull witg information about the region. The garden and inner terrace is so a nice place !

  • 10 Sterne

    We had a great stay at Joanne and Jamshid’s place. A warm welcome, great facilities, clean and very private. We brought a little dog that could enjoy himself in the garden without the risk of running away. We enjoyed the pool, BBQ and deck greately, and definitely recommend staying here.

  • 10 Sterne

    We hebben een fantastische vakantie achter de rug !
    Je voelt je meteen thuis in de gezellige woning en de toffe tuin. De eigenaars zijn zeer vriendelijke en lieve mensen. Wanneer nodig staan ze voor je klaar! Ideaal voor gezinnen met kinderen en ook onze hond heeft zich kostelijk geamuseerd. Alles wat je nodig hebt is aanwezig om een leuke tijd te beleven. He welkomstpakket hebben we zeer geapprecieerd trouwens.

    Nachricht von Jo Bower

    Bedankt Nico en Natalie voor jullie vriendelijke recensie!! Het was een genoegen om jou, je dochter en natuurlijk de mooie Spike eindelijk te ontmoeten. Je goede humeur over de wegwerkzaamheden gedurende 1 dag van je verblijf werd door ons erg gewaardeerd, bedankt . We hopen dat je op een dag terugkomt . Al onze beste wensen, Jo en Jamshid 🙏😊

Kulinarisch

We hebben het geluk dat we een goed restaurant / bar hebben die 7 dagen per week geopend is op slechts 200 meter lopen van de Gite! Er zijn andere restaurants in de stad L'isle Jourdain zelf, maar die zijn meestal geopend voor de lunch (de Fransen geven de voorkeur aan lange, heerlijke lunches en lichte diners) en sommige avonden. Er is een ander restaurant net op de heuvel van de Gite genaamd La Barrage en het is gelegen aan de rivier en serveert een fantastisch lunchmenu, probeer een tafel te reserveren op het terras. Ze doen ook elke eerste vrijdag van de maand een fish and chips-avond en openen een aantal andere avonden naar eigen inzicht.

Aktivitäten

Maison La Roche ligt in een schilderachtige omgeving waar het heerlijk wandelen en genieten van het uitzicht is. Er zijn veel mountainbikeroutes in de omgeving en we hebben een gids die je een halve of hele dag mee kan nemen en op reservering fietsen kan voorzien.
Er wordt gevist op de rivier de Vienne, op slechts 200 meter van de Gite.
Er is bungy jumpen van het spectaculaire 19e-eeuwse viaduct en avontuurlijke klimroutes en zip-voering over de rivier, geschikt voor alle leeftijden.
Er is ook een waterskischool in L'isle Jourdain, dus waarom zou u het niet proberen ?!
Het nabijgelegen dorp Moussac biedt kajakken langs de rivier.
Er zijn veel andere activiteiten in de omgeving, met openluchtconcerten en vide Greniers om tijdens de zomermaanden uit te zoeken.
Natuurlijk zijn we slechts 4 km verwijderd van het International Motor Racing Circuit Val de Vienne in Le Vigeant, waar het hele jaar door vele evenementen plaatsvinden, waaronder supercar-evenementen en motorfietsen. Kijk op hun website.
Er zijn veel interessante steden en dorpen in de omgeving. Een van onze favorieten op zondag is Saint Savin, een prachtige stad met een fantastische abdij en verschillende restaurants die op zondag geopend zijn. Misschien van tevoren op zoek gaan naar een nabijgelegen Vide Grenier ...
We zijn ongeveer 1 uur rijden naar de stad Poitiers of Limoges met hun luchthavens die veel goedkope vluchtopties bieden. Een auto is hier echter aan te raden als u in de omgeving wilt kijken, maar dit is niet essentieel. We bieden een ophaalservice vanaf de luchthaven voor gasten tot 3 personen 50 euro per enkele reis te betalen bij aankomst.
Als dat allemaal te veel moeite lijkt, kunt u altijd ontspannen in de volledig omheinde boomgaard tegenover de gite met ligstoelen, een picknicktafel en een dompelbad om af te koelen bij warm weer. Als u een groter zwembad nodig heeft om te sporten, is er een openbaar zwembad van goede grootte op een korte vlakke wandeling (15 minuten) van de gite (geen baggy shorts toegestaan).

  • Fahrräder
  • Wandergebiet
  • Reiten
  • Freizeitpark in der Nähe
  • Angeln
  • Wassersport

Preise und Saisonzeiten

Wij verwachten dat eventuele schade direct aan ons wordt gemeld en eventuele extra gemaakte kosten voor vertrek worden betaald. Dank je.
De gite wordt naar verwachting schoon en netjes achtergelaten met de keuken in orde, zodat een normale professionele schoonmaak door ons kan worden uitgevoerd voor de volgende gasten die arriveren. Dank je. ​
Als u een hond meeneemt, bevestig dit dan met ons voordat u de boeking maakt en u moet de schoonmaakkosten selecteren voordat u betaalt.Dit is ter dekking van de extra diepe schoonmaak die wordt uitgevoerd nadat onze harige vrienden zijn vertrokken. 😊 We verwachten van hondenbezitters dat ze hun honden opruimen en regelmatig stofzuigen tijdens hun verblijf. ​
Hout indien nodig voor houtkachel in koelere periodes is beschikbaar, eerste mand per dag is gratis tegen een kleine vergoeding voor extra hout, elektrische verwarming is ook inbegrepen.

Preis einschließlich

Handtücher, Bettwäsche

Preis ohne

  • Kaution 200,00 €
  • Reinigungskosten (optional) 50,00 €

Haben Sie Fragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Mit wie vielen Personen?

Pro Woche

550 €

Pro Woche

550 €

  • Sie werden noch nicht belastet.
  • Antwort des Vermieters innerhalb von 48 Stunden.
  • Nach der Genehmigung können Sie Ihre Buchung bestätigen oder kostenlos stornieren.
  • Der Vermieter nimmt an der Umbuchungsgarantie teil