Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Gite Sent Martin

Album ansehen (7)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
 

Verfügbarkeit von 'Gite Sent Martin'

Bart Mallee en Marianne Wochenauer hat den Kalender zuletzt am 08 Aug 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Besucht in Oktober 2017

Beste Marianne en Bart,
Wat hebben wij een fijne tijd bij jullie gehad. Wat een gastvrijheid en de onverwachte attenties van jullie. Bart de bietensalade was heerlijk en een hele gezellige avond.
Prachtig uitzicht vanuit het huis, fijn terras en heerlijke wandelingen kunnen maken in de omgeving met onze 4 hondjes en wat is de Ariege mooi. Marianne bedankt voor de ontdekkingen. We komen zeker terug. Liefs Jan en Niké en een dikke poot voor Luna en Iwan van Fleur, Piraat, Lela en Ratona.

10
Besucht in Juli 2016

Gezellig en een zeer mooie omgeving, vooral om motor te rijden, ik heb er enorm van genoten. Zeer compleet uitgeruste gite en schappelijke prijzen. Ik ga snel weer terug.

10
Besucht in Juni 2014

Hartelijke ontvangst door de gastvrouw.De beschrijving van de gite klopt volledig met de werkelijkheid,éénvoudig maar compleet uitgerust.Prachtige omgeving met vele mogelijkheden en bezienswaardigheden.Alles wordt nog mooier door de gastvrijheid van de eigenaars die in hetzelfde kompleks verblijven.Voor herhaling vatbaar!

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.