Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Bourdounal

Album ansehen (24)
/
 

Verfügbarkeit von 'Bourdounal'

Els en Rob hat den Kalender zuletzt am 08 Mai 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Bourdounal hat 19 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,6
Besucht in Juni 2022
Margien en Henk

Na even rondtrekken met de camper en onze honden een week in het prachtige huis in Bourdounal.
Wat een fijne plek! Zoveel groen, rust, ruimte, geluiden van vogels, kikkers, krekels, de wind in de bomen, de rivier Viaur. De kleine rivier, stromend tussen de bomen, fijn om in te zwemmen en te vissen en alles te bekijken wat er in zwemt, grote munt planten langs de kant., water diertjes, steentjes stapelen.... En voor een heerlijke frisse ochtend duik toen er even geen water uit de kraan kwam. Een natuurbad, de zon net op, kristalhelder water....
Aanrader; in de nacht als het echt donker is, buiten op de galerij en luisteren naar alle vreemde geluiden in het bos rondom het huis. Of heel vroeg in de ochtend, als het langzaam licht wordt. Een concert door de vogels.. Zo mooi!

Letterlijk en figuurlijk op adem komen.
Mooie wandelingen gemaakt ; Mirandol, La Rivière , Pampelonne.. Goed aangegeven routes en met de kaarten die in het huis liggen is het niet moeilijk.. Vooral La Rivière vonden we fantastisch.
Gelopen in Cordes sur Ciel met de mooie winkel met streekproducten en bedevaartshuis met de kunstwerken voor Ma Amanda Moyi, Naar Najac, Naar Albi. Prachtige stadjes.
En tijd te kort. Voor alles. We komen zeker terug!

Els en Rob, dank voor jullie huis, de hulp met de waterpomp, jullie tips voor wandelingen en jullie makkelijke manier van contact en natuurlijk het rek voor de honden en de heerlijke fles wijn!

10
Besucht in März 2022

Wat een fijne week hebben we gehad.
We zijn vriendelijk ontvangen door Els en Rob, de kachel was al heerlijk het huis aan het opwarmen, en buiten scheen er nog een zonnetje.
Het huis staat in een prachtige omgeving, direct vanuit huis kun je heerlijk wandelen. Geen overbodige luxe, maar alles wat we nodig hadden was er en was in orde.
Bij een klein probleempje werd er direct adequaat gereageerd.
Al met al zijn we dus zeer tevreden en komen we wellicht nog eens terug.

9
Besucht in Januar 2021
Fam Tressel

Wat een droomhuisje! Prachtig gelegen met volop natuur, rust en privacy. Binnen in het huis kom je niets te kort, zelfs tijdens een winter verblijf met vorst is het prima warm te houden als je het een beetje handig aanpakt, de eigenaren zijn super behulpzaam in het meedenken en hebben eigenlijk overal al aan gedacht. Buiten komt ieder natuurliefhebber volledig tot zijn recht; prachtige wandelingen, mountainbike-routes en ultieme rust zijn geen overdreven uitlatingen over deze plek!
Wij huren veel huisjes en maken er altijd een grootse speurtocht van om het perfecte huisje te vinden, we hebben veel mooie gehad in de afgelopen jaren, maar deze is perfect en voor het eerst kunnen wij dan ook met zekerheid zeggen, wij komen volgend jaar weer terug!

10
Nachricht von Els en Rob

Châpeau voor de stapel gekloofd hout! Geen sportschool meer nodig. Tot volgend jaar!

Besucht in Juli 2020

Unieke plek en heel fijn huis, alles is er en er is van niets teveel, precies wat je nodig hebt op vakantie. Aan je voeten ligt een heerlijke rivier. Volledige afzondering en rust. Wij hadden een warme week met 2 dochters van 14 en 16. In de buurt is ook een leuk meer met iets meer vertier en even verderop Gap Decouverte, dus er is best nog wel wat te doen voor deze leeftijdsgroep. Gehucht is prachtig met leuk bistro. Het is dat ik niet alles in deze streek even inspiratie vol vind, maar het huis is echt de moeite waard om een keer terug te komen.

9
Besucht in Juli 2020

We dachten nog steeds met veel plezier terug aan ons bezoek in 2008. Omdat onze reis naar Amerika vanwege de Corona niet door kon gaan, leek dit huis ons een perfecte bestemming. Lekker vrij gelegen, heerlijke rivier voor de hond. En voor ons. Want het is echt op zwemdiepte. Zou het nog zo leuk zijn? Onze verwachtingen werden overtroffen. Wat hebben we genoten. Prachtige wandelingen met behulp van de aanwezige wandelkaarten, bezoekjes aan Cordes. Toulouse, Najac. Villefranche de Rouergue. Heerlijk rustig, volop sfeer. Maar wat dit huis echt bijzonder maakt: de heerlijke veranda waar je lekker in de schaduw zit met prachtig uitzicht. Echt een aanrader!

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.