Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Le Petit Cournou

Album ansehen (24)
/
 

Verfügbarkeit von 'Le Petit Cournou'

Marjan den Bakker hat den Kalender zuletzt am 08 Jun 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Le Petit Cournou hat 6 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

10,0
Besucht in August 2020

Een pareltje verscholen in het bos, wat een geweldig huisje , echt super,alles is aanwezig , ! We hebben genoten , super mooie omgeving, leuke dorpjes , contact met Marjan was super.Op de dag van aankomst kregen we een berichtje of we goed waren aangekomen en alles naar wens was, er stonden heerlijke! tomaten, een watermeloen en een flesje wijn klaar.wat een geweldig ontvangst, en wat een rust , we hebben heerlijk kunnen slapen in de Cave, heerlijke matrassen en heerlijk koel beneden met die warmte, een gezellig terrasje , eigenlijk te veel om op te noemen, heerlijke vijgen gegeten die we zo konden plukken .We hadden totaal geen zin om naar huis te gaan. en alle beestjes die je hoort zowel overdag als in de avond, eekhoorntjes naast het huis, zevenslaper , krekels, vogels, hertjes . En de wandelaars die er voorbij komen langs de route de Compastella, is toch ook wel gezellig .Wat een geweldige vakantie. We kregen een kistje heerlijke tomaten mee naar huis.We hopen volgend jaar weer terug te komen !!, groetjes Ralph, Jolanda en ons hondje Senna

10
Besucht in Juni 2020

Es ist ein ganz besonderer Platz, finden wir: Das alte Steinhaus, liebevoll ausgestattet mit wirklich allem, was man tatsächlich braucht; mit dem Charme unberührter Natur, und doch achtsam gestalteten, kleinen Sitzplätzen, von wo aus das Haus und die Umgebung in immer neuer Perspektive erscheinen, so dass wir uns nicht sattsehen konnten und gar nicht mehr wegwollten. Die blühenden Kakteen, die Vielzahl der Schmetterlinge sind ein Fest für die Augen und die Seele.
Dankbar waren wir für den guten Kaminofen an den kühlen Juniabenden.
Marjan war eine freundliche und hilfsbereite, unkomplizierte Gastgeberin. Der Kontakt war jederzeit prima.
Wir kommen gerne wieder, um dort richtige Erholung zu finden - und einen Frieden, den „Le Petit Cournou“ dem Gast schenkt.
Danke Marjan!

10
Nachricht von Marjan den Bakker

Vielen Dank !!!

Besucht in September 2019

We hebben net als vorig jaar onze vakantie gehad in dit fantastische vakantie huis.
De woning ligt op een heuvelwand met een mooi uitzicht op een oud dorpje met een oude kerk.
Je kunt hier helemaal tot rust komen.
In de buurt zijn leuke dorpjes, en markten te bezoeken, en je kunt er heerlijk wandelen.
Bij het huisje kom je reeen tegen, en we hebben wilde zwijnen gezien.
Ook zijn er Eekhoorntjes,zeven slapers en veel vogels.
We komen hier graag nog een keer terug.

10
Nachricht von Marjan den Bakker

Fijn dat het weer zo goed is bevallen, dat doet ons plezier. Bedankt voor jullie leuke reaktie en natuurlijk altijd van harte welkom !

Besucht in September 2018

Wij hebben drie weken vakantie gehad samen met onze hond in dit leuke Franse huis, omgeven door mooie natuur en met een geweldig uitzicht.
Vanuit het huis kan je verschillende kanten op om mooie wandelingen te maken, of leuke dorpjes te bezoeken.
Het is er heerlijk rustig, er lopen reeën, eekhoorntjes,wilde zwijnen, en zevenslapers om het huisje heen en in het aangrenzende bos.
We zijn heerlijk tot rust gekomen en komen graag op deze geweldige plek terug

10
Nachricht von Marjan den Bakker

Misschien tot ziens dan en hartelijk dank, Marjan.

Besucht in August 2018

Ook wij kunnen helemaal vinden in de recensies uit het boekje waarvan de verhuurders Marjan en Roel in hun voorwoord spreken!
Rust met hooguit een verdwaalde wandelaar en laat in de avond/nacht zoveel dierengeluiden dat je je echt in een bos kunt wanen, een prachtige regio met mooie dorpjes en steden, een zwemmeertje dichtbij en het leuke en bovenal het huisje zelf: héérlijk!
Kortom: we hebben genóten!

10
Nachricht von Marjan den Bakker

Dank je wel Helma en Bas, heel erg bedankt voor het hier weergeven van jullie ervaring! Altijd weer welkom, dat spreekt vanzelf!

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.