Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Maison Oranger

Album ansehen (19)
/
 

Verfügbarkeit von 'Maison Oranger'

Anya Niewierra hat den Kalender zuletzt am 22 Sep 2022 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Maison Oranger hat 7 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

8,8
Besucht in September 2020

We hebben een heerlijk relaxed weekje gehad in een prachtige omgeving. Het huisje is heel knus en schoon met een geweldig bed en een lekkere douche en een collectie boeken en dvd's. De keuken is zeer compleet, koffiefilters, een paar vaatwasblokjes, zelfs thee en olijfolie. Wij kwamen om uit te rusten en te relaxen en we hebben mooie autotochtjes gemaakt en bezienswaardigheden bezocht, maar als je hier lange en uitdagende wandelingen wilt maken zit je ook op de perfecte plek. Het huis ligt in een knus straatje en de overbuurvrouw is zeer vriendelijk.
Overigens waren we in goed gezelschap van Tess Clement en Josta Wolf.... de twee hoofdpersonen uit de spannende thrillers die Anya geschreven heeft en die in het huisje liggen. Pas op: als je begint met lezen kun je niet meer stoppen!

9
Besucht in August 2020

We verbleven 2 weken in huisje Oranger. De sfeer, de ligging; we waren er gelukkig. Er is veel te dien in de omgeving en de geur van landerijen en fruitteelt nemen we met ons mee evenals de aanblik van de zwaluwen due s ochtends door ons prachtige uitzicht vanaf het balkon vlogen. Het huisje is zeer compleet en schoon, de host verdienstelijk. We waren met 4 en het enige punt is dat de uitklapbank beneden niet goed slaapt voor 2 bijna volwassen pubers. Dank Frans en Anya!

9
Besucht in August 2019
Jacques Wensveen

Prachtig uitzicht...leuk klein dorpje.....super rustig...heel leuk sfeervol straatje......je hoort en ziet alleen vogels ...
Jammer dat de bakker het dorp Estoher heeft overgeslagen. In de beschrijving stond dat hij iedere ochtend langs zou komen, maar helaas.
Jammer dat er geen tuin is, waar je in kunt zitten. Maar wel een mooi uitzicht vanaf het balkon boven.

8
Besucht in Oktober 2018

Drie weken in een klein maar compleet ingericht huis. Grote plus is het balkon, met schitterend uitzicht op de Canigou!
Vriendelijk dorp, mooie wandelingen, rust en stilte...
Een supervakantie!

9
Besucht in September 2018

Erg leuk huisje in sfeervol, authentiek dorpje! Het huisje is niet groot maar van alle gemakken voorzien. We hebben uren genoten op het terrasje met prachtig uitzicht op de bergen. Veel lange wandelingen gemaakt (direct startend vanaf het huisje) en een aantal prachtige dorpjes in de omgeving bezocht. De mensen zijn hier vriendelijker dan je normaliter in Frankrijk gewend bent. Een week was tekort om alle interessante dingen te bekijken, we komen zeker nog eens terug in deze omgeving!

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.