Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Escudes L'oiseau

Album ansehen (12)
/
 

Verfügbarkeit von 'Escudes L'oiseau'

Hester du Chatinier hat den Kalender zuletzt am 31 Jan 2023 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Escudes L'oiseau hat 3 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,7
Besucht in August 2022

We sliepen in het chateau. Erg mooi verblijf. Fijne gastheer en -vrouw. Ook voor onze baby was er een kinderstoel, aankleedkussen en ledikant. We hebben een leuke vakantie gehad!

10
Besucht in August 2020

Wat een prachtige lokatie, net zo mooi als op de foto. We zijn hier heerlijk gastvrije, hartelijke en ongedwongen ontvangen. We hebben lekker geslapen in de grote bedden op de ruime kamer. De buitenkeuken is ideaal om toch af en toe zelf te koken en om je eigen ontbijt klaar te maken. Erg mooi gebied, zeker ook met de wielrenner. We komen zeker een keer terug!

10
Besucht in Juli 2019

Wij hebben genoten op het Chateau: verzorgd en schoon en op en top gastheer en -vrouw maakten ons verblijf tot een eindeloze tijd. We sliepen in kamer Fleuri met onze zoon van 9. De kamer was zeer ruim met eigen ruime badkamer. Het ontbijt was heerlijk en we hadden alle vrijheid om verder zelf wat te bereiden en zelfs toegang tot een koelkastje waar we wat spulletjes konden bewaren. Het terrein is heel groot en er is van alles te doen. Buiten het terrein van het Cahteau heb je wel een auto nodig wil je ergens te komen. We gaan in 2020 terug!

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung ab.