Ferienhaus in Frankreich

Machen Sie Urlaub an den schönsten Orten Frankreichs. Wählen Sie aus mehr dann 4000 Ferienhäuser in Frankreich reservier direct beim Eigner.

Gîte Bruen

Album ansehen (29)
/
 

Verfügbarkeit von 'Gîte Bruen'

Anneke & Dominique hat den Kalender zuletzt am 07 Aug 2020 aktualisiert

Haben Sie Fragen?

Nehmen Sie Kontakt auf

Gästebuch

Gîte Bruen hat 23 Rezensionen und wurde in den vergangenen 4 Jahren durchschnittlich bewertet mit einer:

9,5
Besucht in August 2019

Wederom hebben we enorm genoten van onze vakantie bij jullie, nu in gite Bruen. Wat een heerlijke plek, de rust, de natuur en het geluid van de stilte. GENIETEN! Ook jullie gastvrijheid en kookkunsten hebben ons weer een heerlijk vakantiegevoel gegeven. We komen zeker weten weer een keer terug. Bedankt voor alles! Claudia en Arie

9
Besucht in August 2019

Tis hier geweldig! Onze gite, met smaak en liefde ingericht, is van alle gemakken voorzien, waardoor je je al snel thuis voelt. Het royale terras nodigt elke avond uit tot een ontbijtje in de buitenlucht. Dat is heerlijk wakker worden! Maar ook ’s avonds is het bij kaarslicht heerlijk dineren op het terras. Eerst zijn er de zwaluwen, dan de vleermuizen, vervolgens de krekels en uiteindelijk de sterren. Salut!

10
Besucht in Juli 2019

Wij hebben hier een heel fijne vakantie gehad. Alles wat beloofd wordt is meer dan waar; prachtig uitzicht, mooi ingericht ruim huis, comfortabel, schoon, prachtig wandelen zo vanaf het terras. De liefdevolle ontvangst en zorg van Dominique en Anneke is super. Ook het diner met de andere gasten geeft een extra aan de vakantie door hun verhalen en ervaringen. Verder is dit deel van de Ardèche niet heel toeristisch en heb je de ruimte om te genieten tussen de lokale bewoners die allervriendelijkst zijn. Haast bestaat hier nog niet.

10
Besucht in Juli 2019

Wat hebben wij het heerlijk gehad in jullie gite Bruen. Jullie hebben ons echt de Ardeche op z’n moois laten zien. Wat een rust op het heerlijke terras en vooral ’s avonds de prachtige luchten. De gite is comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Een goede oven en goede pannen. Wij wensen jullie heel veel goeds toe voor de toekomst. Met jullie gastvrijheid zal dat zeker lukken. Bij de foto’s zullen we nog steeds aan jullie denken. Het was een feestje om voor jullie te koken. Wij zijn echte geluksvogels dat wij jullie hebben leren kennen! Tot een volgende keer!

10
Besucht in Juni 2019

Op onze laatste avond hier kijken we terug op een zeer prettige vakantie in jullie gite en omgeving. Heerlijk dat geweldige uitzicht, de comfortabele inrichting van de gite en de fijne douche. Brabantse accenten op de achtergrond geven alles nog eens extra kleur. Bedankt voor jullie gastvrijheid. De foto’s zullen het gemis van het spectaculaire uitzicht en de prachtige luchten hier moeten compenseren. Liefs, ons

9

Haben Sie dieses Ferienhaus besucht? Geben Sie Ihre Beurteilung