Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

L'Ocee

View album (21)
/
  • 6
  • 2
  • 4
  • 2
  • 2
9.0
Rating
 

Availability of 'L'Ocee'

Attention! Anita Oerlemans has last updated the calendar on 16 Sep 2021

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of L'Ocee evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in August 2019

We hebben 2 heerlijke weken gehad in een huis van alle gemakken voorzien en een fijn zwembad en een grote tuin. In de buurt kun je leuke uitstapjes maken.

9
Visited in June 2015

Huis is heerlijk rustig gelegen in een mooie omgeving. Een fijne grote tuin met een terras achter het huis. Heerlijk om 's ochtends te ontbijten en 's avonds hebben we er elke avond gebarbecued, welke ook bij het huis aanwezig was. Sowieso complimenten voor de complete keuken, het maakt niet uit wat je wil maken, het is mogelijk omdat bijna alle keukenmaterialen aanwezig zijn.
Wij hebben de hele week lekker weer gehad dus geen gebruik hoeven maken van de speelruimte beneden, maar het is zeker een meerwaarde voor een dag met minder goed weer.
In de omgeving zijn veel leuke bezienswaardigheden in de buurt, zowel voor liefhebbers van natuur als van cultuur is er genoeg te doen.

9
Visited in May 2015

We hebben een lekkere week gehad in een mooie, bosrijke omgeving. L’Ocee is een prima huisje en van alle gemakken voorzien! Met een geweldige speelruimte in de kelder (airhockey, poolbiljart en tafeltennis), veel verschillende bordspellen in huis en ook nog ’s een mooie grote tuin, met trampoline en een jeu de boules-baan! En daar hebben we graag en met veel plezier gebruik van gemaakt.

8
Visited in August 2014

We hebben een heerlijke week gehad in een omgeving waar veel te doen is. Het huisje is gerieflijk en voorzien van veel gemakken. Een ruime tuin, een fijn en verwarmd zwembad en internet dat goed werkt. De speelruimte beneden - pool, airhockey en een tafeltennistafel - is super voor een bewolkte dag. Ten slotte is het contact met de eigenaresse snel en soepel verlopen. Een aanrader!

9

Visited this Gite? Please give your opinion