Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La Clède

View album (27)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
9.4
Rating
 

Availability of 'La Clède'

Céleste & Theo Schoenmakers last updated the calendar on 04 Oct 2023

Do you have questions?

Contact

Reviews

Guests of La Clède evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.4
Visited in September 2023

2 weken verbleven in de Bergerie, Knus huisje. Dakterras toegankelijk vanuit slaapkamer en woonkamer. Voor het huis een 2-de terras met uitzicht op de wijngaard.
Kleine keuken waarin wel alles wat je nodig hebt aanwezig is.
Verder biedt het huisje alle comfort voor een ontspannen verblijf.
Prachtig domein, Klein riviertje lang het domein waaraan je ontspannen kunt zitten
Heerlijk toegankelijk zwembad.
Dit alles in een omgeving welke stilte en rust uitstraalt.
Vriendelijk en zeer toegankelijke eigenaren.

8
Visited in September 2023

Wat een heerlijke plek! We hebben een week in La Clède gezeten en genoten van het uitzicht op de wijngaard, het rustig gelegen huisje waar we alles hadden wat nodig was, het zwembad en de rivier. We hebben heerlijk gewandeld waarbij we gebruik konden maken van de gpx-files van de website van Moulin de Lande. Eigenaren Theo en Céleste waren altijd benaderbaar en hadden nuttige informatie over de uitstapjes die we wilden maken. Kortom, een week in een hele relaxte omgeving met zeer vriendelijke eigenaren! Aan te bevelen!!

9
Visited in October 2022

In oktober 2022 verbleven wij op het prachtige wijndomein Le Moulin de Lande.
We vonden er rust en stilte en we ervoeren er de schoonheid van de eenvoud.
s'Morgens tijdens het ontbijt keken we naar een dagelijks terugkerend roodborstje, keken we naar een merel die met zijn pootjes op de grond trappelde en zo vervolgens een nieuwsgierig omhooggekropen wormpje verschalkte, keken we naar de vlinders die rondfladderden om ons hun uitgebreide kleurenpalet te tonen..
sMiddags trokken we eropuit en bezochten we één van " les plus beaux villages " die in de onmiddellijke omgeving van het domein rondgestrooid liggen.
En s'avonds, als het afkoelde en donker werd , zaten we in ons knusse huisje , de Orangerie, te lezen of een spelletje scrabble te spelen en te genieten van de heerlijke Ardèche-wijn, geperst van de Merlotdruiven van het domein.
Niets meer te wensen....nergens vonden we eerder stilte die meerstemmig vrede is.
Toen ons naderende vertrek bemoeilijkt werd door benzineschaarste in het land door stakingen bij olieraffinaderijen, mochten we , ondanks de sluiting van het seizoen , langer blijven van Theo en Céleste .
Omdat we via Zwitserland en Duitsland terugreisden , was die bijboeking niet nodig.
We kijken terug op een bijzonder verblijf op een geweldige plek bij lieve eigenaren.
Dit kan niet anders zijn dan een aanrader !

9
Visited in October 2022

We hebben een week vakantie gevierd in la Clède. Wat een fijn huisje op een prachtige plek. Hier is een klein paradijsje gecreëerd. Vanaf het terras een mooi uitzicht op de wijngaard.
We werden bij aankomst hartelijk verwelkomt en verrast met een heerlijke fles wijn van die wijngaard.
Een prima plek om lekker tot rust te komen,
De omgeving is schitterend, leuke dorpjes en mooie natuur.

9
Visited in September 2022

Heerlijke vakantie gehad in L'Orangerie. Midden in de natuur met veel rust, maar toch alles bij de hand. Fijn dat het behulpzame en gastvrije echtpaar Theo en Céleste ook op het terrein wonen. Als er iets is kun je altijd terecht en ze geven veel informatie over de omgeving. Céleste maakt heerlijke jam van vruchten die daar groeien, we hebben een paar potjes mee naar huis genomen zodat we nog even kunnen nagenieten. Lekker gezwommen in het zwembad en aan het riviertje is het goed toeven. Kortom geweldige locatie met een goede accomodatie!

9

Visited this Gite? Please give your opinion