Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La Clède

View album (27)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
9.6
Rating
 

Availability of 'La Clède'

Céleste & Theo Schoenmakers last updated the calendar on 08 Jun 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of La Clède evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.6
Visited in October 2022

In oktober 2022 verbleven wij op het prachtige wijndomein Le Moulin de Lande.
We vonden er rust en stilte en we ervoeren er de schoonheid van de eenvoud.
s'Morgens tijdens het ontbijt keken we naar een dagelijks terugkerend roodborstje, keken we naar een merel die met zijn pootjes op de grond trappelde en zo vervolgens een nieuwsgierig omhooggekropen wormpje verschalkte, keken we naar de vlinders die rondfladderden om ons hun uitgebreide kleurenpalet te tonen..
sMiddags trokken we eropuit en bezochten we één van " les plus beaux villages " die in de onmiddellijke omgeving van het domein rondgestrooid liggen.
En s'avonds, als het afkoelde en donker werd , zaten we in ons knusse huisje , de Orangerie, te lezen of een spelletje scrabble te spelen en te genieten van de heerlijke Ardèche-wijn, geperst van de Merlotdruiven van het domein.
Niets meer te wensen....nergens vonden we eerder stilte die meerstemmig vrede is.
Toen ons naderende vertrek bemoeilijkt werd door benzineschaarste in het land door stakingen bij olieraffinaderijen, mochten we , ondanks de sluiting van het seizoen , langer blijven van Theo en Céleste .
Omdat we via Zwitserland en Duitsland terugreisden , was die bijboeking niet nodig.
We kijken terug op een bijzonder verblijf op een geweldige plek bij lieve eigenaren.
Dit kan niet anders zijn dan een aanrader !

9
Visited in October 2022

We hebben een week vakantie gevierd in la Clède. Wat een fijn huisje op een prachtige plek. Hier is een klein paradijsje gecreëerd. Vanaf het terras een mooi uitzicht op de wijngaard.
We werden bij aankomst hartelijk verwelkomt en verrast met een heerlijke fles wijn van die wijngaard.
Een prima plek om lekker tot rust te komen,
De omgeving is schitterend, leuke dorpjes en mooie natuur.

9
Visited in September 2022

Heerlijke vakantie gehad in L'Orangerie. Midden in de natuur met veel rust, maar toch alles bij de hand. Fijn dat het behulpzame en gastvrije echtpaar Theo en Céleste ook op het terrein wonen. Als er iets is kun je altijd terecht en ze geven veel informatie over de omgeving. Céleste maakt heerlijke jam van vruchten die daar groeien, we hebben een paar potjes mee naar huis genomen zodat we nog even kunnen nagenieten. Lekker gezwommen in het zwembad en aan het riviertje is het goed toeven. Kortom geweldige locatie met een goede accomodatie!

9
Visited in September 2022

Zijn 2 weken in het huisje Bergerie geweest, er zijn 2 terrassen waarvan het terras voor onze voorkeur had met het uitzicht op de wijngaard. Terras binnen is s’ochtends prima om op te ontbijten. Celeste en Theo zijn prima mensen die alles doen om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken, eigen wijn voor €4 per fles en eieren van de eigen kippen. Een zwembad om s’Zomers af te koelen en een schitterende omgeving met veel charmante dorpjes in de omgeving. Bedden zijn prima en het is heel rustig. Heerlijk tot rust gekomen na een hectisch jaar.

10
Visited in September 2022

Het was een heerlijke week ik le Clede, wat een leuk huisje en wat een mooie omgeving, zowel het directe uitzicht als de wijde omgeving. Zelfs Vallon Pont d'Arc was leuk (in september).
Fijne ontvangst, erg lekkere wijn uit de streek, zeer complete inrichting van de gezellige gite: en een overdekte veranda, waar we in de warmte echt comfortabel konden zitten. Heel erg genoten!

10

Visited this Gite? Please give your opinion