Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Burg le Marronnier

View album (19)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 4
  • 1
9.0
Rating
 

Availability of 'Burg le Marronnier'

Angèle De Win last updated the calendar on 14 Mar 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Burg le Marronnier evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in June 2019

Ook met 2 personen is le Marronnier een heerlijk huis. We hebben genoten !! Het hameau ligt op een prachtige locatie. Het zwembad is super. Heel gezellig de kippetjes die lekker rondscharrelen. Super vriendelijke eigenaren Angele en Kris, Kortom een aanrader.

9
Visited in July 2011

Le Marronnier is een fantastisch, sfeervol huis voor zes personen. Allerlei authentieke details zijn bij de verbouwingnbewaard gebleven. Schroom niet om ook met minder mensen hiervan gebruik te maken. Het uitzicht is heerlijk. De verhuurders bieden een warm welkom en zijn altijd bereid tot extra informatie of hulp bij het verder vervolmaken van de vakantie. Een goed uitgeruste keuken, met mooie oude schouw, helpt daaraan mee. Zo ook het dorpscafé in het kleinste huisje van Hameau de Burg, de poezen en de kippen en het aan huis bezorgde broodje. En als het meezit kunt u ook nog aanzitten aan een prachtig, smakelijk en betaalbaar menu.
De Burg is een droom lek.

9

Visited this Gite? Please give your opinion