Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Agape

View album (34)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 4
  • 1
 

Availability of 'Agape'

Visser last updated the calendar on 22 Mar 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in August 2017

Ultieme rust en stilte met heel veel privacy in een schitterende omgeving en een sfeervol, goed uitgerust luxueus huis voorzien van àlle gemak. Zelden een zo smaakvol ingericht huis gezien! De fraaie tuin, terrassen, fantastische buitenkeuken en het grote zwembad met ligstoelen, maken dat je je heerlijk kunt ontspannen en tot rust kan komen.Op ieder moment van de dag is er terras in de zon en in de schaduw met mooie stoelen en kwalitatieve kussens. Een droom van een buitenkeuken vervolledigt het geheel.
Gelegen op 600 m hoogte, midden in de natuur. Veel rust en privacy met een prachtig weids en ver uitzicht. Wandelen of fietsen vanaf het huis met heerlijk zwembad met jetstream. Een verrukkelijke, unieke vakantieplek om tot rust te komen. De rit is de moeite meer dan waard!!! Het is back to basic omdat de winkels op 30min liggen maar je ontvlucht werkelijk het drukke toerisme en dat geeft je meer dan ooit het gevoel van te leven als god in Frankrijk bovenop je eigen berg! Werkelijk een klein stukje paradijs op aarde...

10
Visited in July 2015
Debby and friends

Een prachtige villa met een zeer mooi uitzicht. Alles is er aanwezig en de buitenkeuken is een topper. We hebben genoten van de rust en het prachtige weer.

9
Visited in April 2015
Egbert und Christine Theiß Lorenzen

Ein gepflegtes Anwesen mit einem wunderbaren Haus in herrlicher Berglage mit toller Aussicht. Bestens geeignet für Urlauber, die Ruhe und Stille suchen. Empfehlenswert!

10

Visited this Gite? Please give your opinion