Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

le Balat

View album (32)
/
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
 

Availability of 'le Balat'

H. van Vlerken last updated the calendar on 07 Mar 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in August 2018

Afgelopen jaar hebben we een heerlijke vakantie gehad in 'Le Balat'. Een ruim huis dat van alle gemakken is voorzien. Ook de tuin is heerlijk groot. We hebben dan ook veel buiten geleefd. De omgeving van Cassaniouze is verrassend divers qua landschap. De eigenaars houden zowel voor- als achteraf op een prettige wijze contact.
Eigenlijk gaan we nooit een tweede keer terug naar eenzelfde bestemming, maar we sluiten niet uit dat we voor dit huis een uitzondering gaan maken.

9
Visited in September 2010

In het mooie Frankrijk is altijd wel wat te doen of van te genieten maar het meest hebben wij genoten van Le Balat waar rust, natuur, geur en goede smaak in een perfecte belichting zijn verenigd.

8
Visited in August 2010

Wij en onze kinderen hebben van de zomer genoten van dit prachtige huis en de schitterende omgeving. Het huis is sfeervol ingericht en alles is aanwezig wat nodig is. Buiten onder de bomen is het heerlijk toeven, zelfs op het heetst van de dag. Kortom: een heerlijk huis om van daar uit leuke activiteiten te ondernemen. Maar vooral een plek om lekker tot rust te komen en te genieten van het prachtige Frankrijk. Van harte aanbevolen!

8

Visited this Gite? Please give your opinion