Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Le Grangeou

View album (28)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
 

Availability of 'Le Grangeou'

Annemiek Van Steenbrugge last updated the calendar on 08 Feb 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in June 2015

In zo'n prachtig gelegen vakantiewoning hebben we nog nooit gezeten. Het uitzicht rondom is geweldig. De vallei van de Jordaanse is naar onze mening ook de meest mooie van de Cantal. Je kunt er echt prachtige wandelingen maken in een rustige authentieke omgeving. Mooie oude boerderijen en goed gemarkeerde routes in alle moeilijkheidsgraden. Het huisje is prachtig verbouwd en beneden is het heerlijk koel slapen door de dikke muren. Kortom een echte aanrader. We komen zeker ook nog eens terug.

10
Visited in June 2013

Hallo Tjeert en Annemieke,

we zijn alweer een week thuis (we zaten nog een weekje in Puy de Dome). Maar we denken nog iedere dag aan Le Grangeou. Wat een heerlijk rustig gelegen huis. Zo rustig hebben wij nog nooit gezeten en ook niet met zo'n mooi uitzicht.
We vonden het leuk om een keer bij jullie te eten. We hadden het graag nog een keer gedaan, maar daarvoor moesten wij iets anders laten. Als we namelijk thuiskwamen van een wandeling dan was het heerlijk om op het terras weg te dromen met een boek en een paar biertjes. Maar dan kun je niet meer autorijden. We hebben het een paar keer afgewogen, want het eten was erg lekker. Maar de sfeer van het huis won toch. Het lag dus echt niet aan het eten en ook niet aan jullie ontvangst.
We kennen niet veel mensen die zo'n rust waarderen, maar als de vraag langskomt, zullen we het huisje zeker aanbevelen.

Hartelijke groeten,
Arie en Rita.

10
Visited in July 2012

zelfs al het regent is het uitzicht schitterend

9
Visited in March 2012

Een weekje in Maart naar Frankrijk. Heerlijk en prachtig gelegen huis,wat oorspronkelijk een schuur was,was ons onderkomen. Met zorg en liefde verbouwd door onze gastheer,die verderop het prachtige Chateau de Prat Niau bewoont.Le Grangeou is smaakvol en volledig ingericht en als je binnen zit lijkt het of je je in een vogelhut bevindt vanwaaruit je rustig alle kanten van de omgeving kunt bekijken. Als je dan,ook nog de prachtige kachel aansteekt, ben je helemaal van de wereld en vraag je je af waarom je thuis altijd maar haast hebt.Kortom ik denk,dat je dit adres zelf maar eens moet gaan aanschouwen. Voor ons was deze week zeker veel te kort

10
Visited in August 2011

Soleil, nature magnifique, gîte si près du ciel qu'on peut presque le toucher.

Cela s'appelle : bonheur

10

Visited this Gite? Please give your opinion