Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

les Granges

View album (27)
/
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
9.0
Rating
 

Availability of 'les Granges'

Froukje Frohn last updated the calendar on 17 Mar 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of les Granges evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in August 2020

Een heerlijk vakantiehuisje met alles erop en eraan, waaronder goede bedden en douche. Ook zijn er voor de kinderen in het huisje veel stripboeken en (bord)spelletjes. Het huisje heeft een mooie tuin met veel zitplekjes en natuurlijk het belangrijkste; een hangmat en een hangstoel. De omgeving is echt prachtig en er is van alles te doen. We hebben veel marktjes bezocht en vooral de vele beekjes en zwem-meren waren favoriet bij onze dochters. Ook het fossielen zoeken was een groot succes! Bedankt voor een fantastische vakantie en de goede zorgen!

9
Visited in July 2016
Yvonne

Een prachtige plek om heerlijk te ontspannen, te wandelen, de omgeving te bekijken, marktjes te bezoeken, mooie dorpjes aan te doen, te zwemmen in Plan d'eau, lezen in de tuin, verwonderd te zijn door de hoeveel vlinders op de bloemen, genieten van het weidse uitzicht en nog veel meer. Een mooie verzorgde gite met een complete keuken om lekker te kokkerellen met Franse ingrediënten.

9
Visited in August 2014
Groenwold

Hallo Froukje, we hebben een hele fijne tijd in het huis gehad en hebben van de omgeving genoten. We hebben mooie autoritten naar omliggende dorpjes en steden gemaakt.
De kids vonden het er ook super, met name de hangmat en de videobanden van Bassie en Adriaan vielen in de smaak.
Ook bedankt voor jouw goede zorgen!

9

Visited this Gite? Please give your opinion