Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Chateau des Gipieres Provence

View album (18)
/
  • 4
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
 

Availability of 'Chateau des Gipieres Provence'

Attention! Yvonne Vredendaal - Tillemans last updated the calendar on 10 Jul 2023

Do you have questions?

Contact

Reviews

Visited in June 2008

Even een berichtje over ons aangename verblijf op Chateau de Gipieres. Na wat getour door de bergen kwamen we dan aan in deze oase van rust. Genietend van de natuur, de Franse levensstijl en mooie omgeving kun je genieten van alles wat een Nederlander belangrijk vindt; goede service, een NL krant en een NL toelichting op de mogelijkheden van de locatie en omgeving. De zon draagt bij tot een aangenaam verblijf en optimaal genot van het zwembad. Een aanrader

8
Visited in September 2007

Beste Yvonne en Toine,

Bedankt voor het huren van jullie heerlijke, comfortabele en schone appartement. Wat hebben we genoten van de prachtige omgeving, het zwembad bij het kasteel en niet te vergeten het weer (alle dagen zon!). Ideale locatie ook voor kinderen, 's ochtends gezellig naar een marktje in de buurt, 's middags aan het zwembad liggen en vervolgens picknicken in het achterliggende bos bij het kasteel. Als een god in Frankrijk! Er is zoveel te doen, die 10 dagen waren dan ook echt te kort, dus we hopen zeker een keer terug te komen in jullie appartement.

PS. ook de complimenten voor de handige faciliteiten in jullie appartement, van Senseo, dvd-speler tot en met de kaasschaaf aan toe!

Groetjes namen de gehele family,

Marianne

9

Visited this Gite? Please give your opinion