Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Casa Maria

View album (28)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 6
  • 1
8.6
Rating
 

Availability of 'Casa Maria'

Gemma van der Linden-Steuns last updated the calendar on 08 May 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Casa Maria evaluate this property in the past 4 years with an average of:

8.6
Visited in August 2022

Le chalet est très beau, il permet d avoir une belle vue sur la montagne. Plusieurs belles balades sont possibles à moins de 30 min du gîte. L'ambiance de quiétude est bien plus agréable que la densité de touristes sur Morzine.

8
Visited in July 2021

Een echte aanrader. Met onze drie kinderen de ideale plek om te mountainbiken en genieten van de bergen. Heerlijk huis, prachtig uitzicht en van alle gemakken voorzien.

9
Visited in August 2020
Fam Reilman Nijdam

We waren met 2 stellen in dit fijne huis. Het huis ligt vrij en hoog, het uitzicht op de vallei, de bergen en Morzine is een 10! echt geweldig. De mannen fietsen elke dag vele cols, de klim naar het huis was steeds pittig. We hadden een heerlijke week met mooie uitstapjes in de omgeving en komen graag terug.

8
Visited in August 2019

Mooi en sfeervol huis in prachtige omgeving. Voldoende ruim (wij waren met vijf). Geweldig uitzicht. Aanrader!

9
Visited in August 2019

Wij hebben een geweldige tijd gehad met z'n vieren. Het vakantiehuis is ontzettend gezellig en het uitzicht is prachtig. We hebben een paar hele mooie wandelingen gemaakt in de directe omgeving van het huis. We kijken er naar uit om hier nog eens terug te keren!

9

Visited this Gite? Please give your opinion