Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Le Jardin du Jauny

View album (35)
/
  • 6
  • 2
  • 4
  • 4
  • 2
9.7
Rating
 

Availability of 'Le Jardin du Jauny'

P.M.M. Lodeizen last updated the calendar on 17 May 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Le Jardin du Jauny evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.7
Visited in September 2021

Een mooie locatie en een fijn huis om tot rust te komen. Het landschap is zeer divers, akkers, bosjes, enkele wat grotere bossen, weiland en leent zich prima voor uitgebreide wandelingen of fietsen (houdt wel rekening met af en toe een steile heuvel).
De ruime gite is voorzien van allerlei handige spullen en apparatuur. Enkele kleine opmerkingen werden door de eigenares serieus genomen en verholpen. Er ligt een ruime eigen tuin bij de gite.
De steden Montlucon, Chateaurouge en Bourges liggen allen binnen een straal van 70 kilometer en zijn zeker bezienswaardig. Daarbij kan ik het niet na laten om de kathedraal in Bourges, de kloostertuin van Notre Dame in Orsan en het Mupop-museum in Montlucon van harte aan te bevelen.
Op de foto een typisch beeld van het coulisselandschap.

9
Visited in April 2021
Ellen Rouppe

Een perfect huisje met veel smaak ingericht, we voelden ons meteen thuis. We hebben er ook goed kunnen werken dankzij de wi-fi en genoeg werktafels. Op de wandelingen ontmoeten we overal vriendelijke koeien en schattige kalfjes. In Corona tijd konden we nergens heen maar de kerk in St Desirée is mooi en het kapeltje St Agathe een verassing. We komen graag terug.

10
Visited in September 2020

Wat 'n heerlijke lokatie. Een prachtig huis en een super grote tuin. In ons idee heerlijk Frans. Veel hoekjes, zitjes en verrassende plekjes. En plek waar veel warmte in zit. Geweldig rustige omgeving in de niet toeristische Berry. Een plek voor ons om terug te komen!!!

10
Comment from P.M.M. Lodeizen

Dank jullie wel, fijn dat jullie er waren en wie weet 'a la prochaine '! Patricia en Guus

Visited this Gite? Please give your opinion