Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Pavillon de Chasse, Oostvleugel

View album (53)
/
  • 8
  • 2
  • 3
  • 4
  • 2
9.7
Rating
 

Availability of 'Pavillon de Chasse, Oostvleugel'

Johannes C. Landman last updated the calendar on 09 Dec 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Pavillon de Chasse, Oostvleugel evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.7
Visited in August 2022

Het was een warme en fijne week in de Oostvleugel. Het voelde weer als thuiskomen en hebben genoten van het zwembad en de fiets rondjes in de avonduren. En spelen met Bella natuurlijk.
Volgend jaar komen we zeker terug. Er valt nog genoeg te zien en te ontdekken in de regio. Alhoewel dezelfde dingen ook nooit vervelen. Zo was 3x scheepsrecht bij Valmy en hebben we de molen van binnen gezien. Epernay stelt nooit teleur en is een kaarsje branden in Epine inmiddels traditie geworden. Een ritje naar Bassuet staat ook elk jaar op de planning. Al stoppen we bij Bernard Lonclas voor een nieuwe voorraad Blancs des Blancs. Bedankt voor alles en tot volgend jaar Augustus (8e x).

10
Visited in August 2022

De gîte ademt een fijne Franse ambiance en is geoutlleerd met diverse benodigdheden. Jammer dat de airco het niet goed deed, maar gelukkig was er het zwembad om aan te verkoelen tijdens de hele warme dagen. En niet te vergeten Bella die ons gezelschap hield met haar vrolijke snuit

8
Visited in May 2022

Ons 4e verblijf. Zowel de Westvleugel, de Loft en nu voor de 2e maal de Oostvleugel. 2 weken prachtig weer. 1ste week met vrienden en de regio goed verkend. 2e week rustig aan gedaan en genoten van het zwembad.
Goede verzorging door de eigenaren en het beheerdersechtpaar. Zeer gastvrij.
Verdun, St Mihiel, Beaulieu, Ste. Menhould, Les Islettes (glasmuseum). Genoten, zeker St Mihiel met de mooie biblitheek, abdij en museum is aan te raden.
Maar ook de mooie bossen om de hoek, Chatrices met mooie vijvers, Etangs de Belval met prachtige vogel hutten. Veel mooie vogels. Genieten dus, maar bovenal rust.

10
Visited in May 2022

Ons 8ste verblijf !
Na twee jaar konden we dan toch de meivakantie weer hier vieren ! Het is altijd weer heerlij om terug te keren naar deze plek vol fijne vakantie herinneringen. De eerste keer hadden we 2 jongens van 2j en 7 maanden en inmiddels zijn onze drie jongens 9, 71/2 en bijna 5.
We hebben weer genoten van het enorme terrein, de vrijheid en het zwembad. Op Dinsdag kwam de familie Stijns (met wie we hier in in 2018 samen waren) nog langs op doorreis en hebben we gezamelijk champagne ingeslagen bij l’Hoste en foto’s gemaakt in de prachtige korenbloemvelden. Zeer ontspannen keren we terug naar Heemstede !

10
Visited in April 2022

Wij hebben genoten van het sfeervolle huis en de heerlijke tuin. Leuke stapjes gemaakt naar Parijs in het park Argonne Decouverte. Dank voor de tips. Verdun was indrukwekkend.

10

Visited this Gite? Please give your opinion