Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Pavillon de Chasse, Oostvleugel

View album (53)
/
  • 8
  • 2
  • 3
  • 4
  • 2
9.8
Rating
 

Availability of 'Pavillon de Chasse, Oostvleugel'

Johannes C. Landman last updated the calendar on 08 Aug 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Pavillon de Chasse, Oostvleugel evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.8
Visited in May 2022

Ons 4e verblijf. Zowel de Westvleugel, de Loft en nu voor de 2e maal de Oostvleugel. 2 weken prachtig weer. 1ste week met vrienden en de regio goed verkend. 2e week rustig aan gedaan en genoten van het zwembad.
Goede verzorging door de eigenaren en het beheerdersechtpaar. Zeer gastvrij.
Verdun, St Mihiel, Beaulieu, Ste. Menhould, Les Islettes (glasmuseum). Genoten, zeker St Mihiel met de mooie biblitheek, abdij en museum is aan te raden.
Maar ook de mooie bossen om de hoek, Chatrices met mooie vijvers, Etangs de Belval met prachtige vogel hutten. Veel mooie vogels. Genieten dus, maar bovenal rust.

10
Visited in May 2022

Ons 8ste verblijf !
Na twee jaar konden we dan toch de meivakantie weer hier vieren ! Het is altijd weer heerlij om terug te keren naar deze plek vol fijne vakantie herinneringen. De eerste keer hadden we 2 jongens van 2j en 7 maanden en inmiddels zijn onze drie jongens 9, 71/2 en bijna 5.
We hebben weer genoten van het enorme terrein, de vrijheid en het zwembad. Op Dinsdag kwam de familie Stijns (met wie we hier in in 2018 samen waren) nog langs op doorreis en hebben we gezamelijk champagne ingeslagen bij l’Hoste en foto’s gemaakt in de prachtige korenbloemvelden. Zeer ontspannen keren we terug naar Heemstede !

10
Visited in April 2022

Wij hebben genoten van het sfeervolle huis en de heerlijke tuin. Leuke stapjes gemaakt naar Parijs in het park Argonne Decouverte. Dank voor de tips. Verdun was indrukwekkend.

10
Visited in January 2022

Hele fijne tijd hier. Wij hebben er ontzettend van genoten. Charlie heeft flink van de omgeving en de vrijheid genoten.
De bezienswaardigheden die onze gastheer had aanbevolen hebben wij met uitzondering van Nancy allemaal bezocht en goed van kunnen genieten tussen alle regenbuien door. Wij hebben bezocht: Reims, Epernay, Bar-Le-Duc, Valmy, Chalons-en-Champagne, Beaulieu, Metz, L'Épine, Verdun. Daarnaast ook nog goed genoten van de heerlijke franse keuken in Metz (Au Cul d’Poule), Chalons (L’Angleterre), Ste Menehould (La Passerelle), Verdun (Bon Sejour), mede dankzij de goede tips van Francesca. Godzijdank heeft Charlie de val van Valmy overleeft dankzij de goede zorgen van de veterinaire.
Wij komen graag in een ander seizoen terug om de omgeving met beter weer en warmere temperaturen te ervaren..

10
Visited in October 2021

Dit was de eesrte keer voor ons in dit gebied. Fascinerend vooral vanwege de historie die hier bijna voelbaar aanwezig is, maar ook vanwege de pittoreque kerkjes in de omliggende dorpen.
We hebben o.a Butte de Vauquois bezocht, in de stromende regen, geheel passend bij het verdriet dat oorlog teweeg brengt. Maar ook de geitenboerderij aan de overkant vonden we interessant, vooral ook voor de kinderen !
De accomodatie is perfect ! We hebben genoten van de open haard.
Kortom een heerlijk verblijf, een goede ontvangst en een interessant gebied. Een aanrader ! Hartelijk dank aan de familie Landman

10

Visited this Gite? Please give your opinion