Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Pavillon de Chasse, Westvleugel

View album (61)
/
  • 6
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
9.7
Rating
 

Availability of 'Pavillon de Chasse, Westvleugel'

Johannes C. Landman last updated the calendar on 29 May 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Pavillon de Chasse, Westvleugel evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.7
Visited in January 2023

Wat hebben wij een fijne week gehad. Heerlijk gewandeld met de vele tips die we hebben ontvangen. Rond gereden in de omgeving en veel geschiedenis ontdekt. Een plek om naar terug te keren in een ander seizoen om nog meer natuur te ontdekken. Het huisje was erg prettig en ruim. We hebben uitgebreid gekookt, spelletje gespeeld en ontspannen. Bedankt voor de gastvrijheid . Tot een volgende keer.

9
Visited in November 2022

Wij hebben het heerlijk gehad in dit mooie huis. Genoten van de prachtige omgeving. Gisteren nog een wild zwijn gezien die door onze hond was opgeschrikt. Ook hebben we genoten van de vele kraanvogels die overtrokken en in het land staan. Wat een grote vogels zijn dat. Kortom, we hadden een heerlijke week met prachtig mooi herfst weer en heerlijke avonden bij de warme haard.

9
Visited in October 2022

Wat een heerlijk verblijf hebben we hier gehad! Veel gezien in de omgeving: Metz, Chalons, Ste Menehould, Reims. Route langs de champagnevelden. En het landgoed is prachtig, groen & rustig, veel vogels. In het huisje fijn gegeten, open haard gestookt en veel spelletjes gedaan.
Veel dank voor de verlichting in de avond rond het kasteel. Echt sprookjesachtig !

10
Visited in October 2022

De vierde keer alweer hier in de Argonne bij familie Landman in het jachthuis. Iedere keer weer fijn om terug te zijn. Genieten van het knusse huisje met machtige open haard, champagne drinken en geitenkasjes eten. Lekker wandelen in de bossen, en af en toe een uitstapje naar bijvoorbeeld Chalons-en-Champagne of Verdun. Het was deze week heerlijk zonnig herfstweer ; in de ochtend wat regen maar de rest van de dag warm. Helaas maar vijf dagen dit keer, maar toch nog even er lekker uit geweest. Dank en tot ziens tot de 5e ommekomst.

10
Visited in October 2022

Merci voor alle goede tips, waarvan wij er een paar gedurende de zonnige dagen in de Argonne verkend hebben. Fietsen naar Beaulieu, langs de Hermitage St Rouin, door de bossen naar Les Islettes. Het stille meer Belval zien we in de mieser regen, ook heel herfstig. Het is een heerlijke plek hier in de gîte nabij het chateau.

Al met al een heerlijke week gehad met prachtige fietstochten door de voor ons onbekende Argonne en ook ten zuiden van Epernay hebben we een mooie fietstocht gemaakt door de Cote de Blanc. We kijken met veel plezier terug op ons verblijf in je gezellige jachthuis!

10

Visited this Gite? Please give your opinion