Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Maison Simonet

View album (22)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
9.8
Rating
 

Availability of 'Maison Simonet'

Liza Neve last updated the calendar on 27 Mar 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Maison Simonet evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.8
Visited in August 2022

Gezellig huisje met mooi uitzicht. Lekker rustig gelegen. Mooie historische uitstapjes in de buurt met betrekking tot de eerste wereldoorlog.

10
Visited in September 2021

Wat een heerlijk huis! Echt overal is aan gedacht. De directe omgeving vonden wij iets minder, om gelijk vanuit huis lekker het bos in wandelen of fietsen was niet mogelijk.
Ben je geïnteresseerd in de 1e wereld oorlog dan zit je hier helemaal goed, een zeer boeiende omgeving. Wij raakte zelfs nog verzeild op een schietbaan, die op dat moment gebruikt werd door het Franse leger.....oeps!
Liza en Richard dank je wel dat wij in jullie mooie huis een tijdje mochten door brengen.
Hartelijke groetjes,
Jan en Marion Doets

10
Visited in January 2020

Comfortabel en sfeervol huis, rustig gelegen aan doodlopend weggetje. Huis is van alle gemakken voorzien voor een ontspannen verblijf.

10
Visited in December 2019

Voor de tweede keer hier verbleven. Top huisje met gezellige sfeer bij het haardvuur. Alles aanwezig en schoon, snelle communicatie met de gastvrouw.

10
Visited in August 2019

We hebben een heel prettig verblijf gehad, de omgeving was rustig en de tuin lekker besloten. Liza was goed te bereiken en de bedden sliepen heerlijk.

9

Visited this Gite? Please give your opinion