Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Maison Oranger

View album (19)
/
  • 4
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
8.7
Rating
 

Availability of 'Maison Oranger'

Anya Niewierra has last updated the calendar on 25 Jun 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Maison Oranger evaluate this property in the past 4 years with an average of:

8.7
Visited in August 2019
Jacques Wensveen

Prachtig uitzicht...leuk klein dorpje.....super rustig...heel leuk sfeervol straatje......je hoort en ziet alleen vogels ...
Jammer dat de bakker het dorp Estoher heeft overgeslagen. In de beschrijving stond dat hij iedere ochtend langs zou komen, maar helaas.
Jammer dat er geen tuin is, waar je in kunt zitten. Maar wel een mooi uitzicht vanaf het balkon boven.

8
Visited in October 2018

Drie weken in een klein maar compleet ingericht huis. Grote plus is het balkon, met schitterend uitzicht op de Canigou!
Vriendelijk dorp, mooie wandelingen, rust en stilte...
Een supervakantie!

9
Visited in September 2018

Erg leuk huisje in sfeervol, authentiek dorpje! Het huisje is niet groot maar van alle gemakken voorzien. We hebben uren genoten op het terrasje met prachtig uitzicht op de bergen. Veel lange wandelingen gemaakt (direct startend vanaf het huisje) en een aantal prachtige dorpjes in de omgeving bezocht. De mensen zijn hier vriendelijker dan je normaliter in Frankrijk gewend bent. Een week was tekort om alle interessante dingen te bekijken, we komen zeker nog eens terug in deze omgeving!

9
Visited in May 2010

een fijne van alle gemakken voorziene comfortabele dorpswoning met fraai uitzicht in frans dorpje met vriendelijke inwoners en een handjevol "buitenlanders". Omgeving voor elck-wat-wils: middellandse zee, wandelen en fietsen in bergen, leuke kustplaatsen en stranden, prachtige stuwmeren bijv. Lac de Boulouse bij Bourg Madame, goedkoop shoppen/tanken in Andorra, spanje vlakbij, aardige markten in Prades (do) en Thuir(za), in sept/okt de wijnoogst, in voorjaar het fruit, de sneeuw op de bergen, het milde klimaat, het eten in de vele franse restaurantjes kortom een ideaal verblijf met als centraal punt de woning in estoher, overal dichtbij.

8
Visited in May 2010

Fantastisch,wij zijn niet meer zo heel jong,en hebben al wel wat van de wereld gezien,maar dit overtreft al je verwachtingen.
Je bent niet ver van de kust,en toch geniet je van de stilte en de rust,van een wondermooi dorpje en de nabijheid van de bergen.
Mijn man kon maar niet genoeg krijgen van het adembenemend uitzicht,op het terras.

9

Visited this Gite? Please give your opinion