Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Gite le Limacon

View album (23)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
10.0
Rating
 

Availability of 'Gite le Limacon'

Attention! Paul & carin Koenen last updated the calendar on 25 Jul 2023

Do you have questions?

Contact

Reviews

Guests of Gite le Limacon evaluate this property in the past 4 years with an average of:

10.0
Visited in September 2021
Bernadette Staffeleu

Wat een super locatie en wat een gast vrije eigenaars het is echt een hele fijne omgeving om lekker te ontstressen

10
Visited in July 2019

Heel leuke tijd gehad in de villa, samen met de familie. Prachtig weer ook. Er is ruim plaats voor 9 pers. Charmant ingerichte villa ook het interieur past in de stijl van het huisje. Het uitzicht vanop het balkon of vanop het terras aan het zwembad is adembenemend.
Er is meer dan voldoende te doen in de streek in een straal van 20km voor een gezin met kids. (zwemmeer, kajak, velorail, vissen, wandelen,..)
We zijn heel hartelijk ontvangen door de gastheer en gastvrouw!
Zeker een aanrader!

9
Visited in August 2018

Inmiddels mijn 3e verblijf op dit heerlijk plekje. Geweldige gastheer en gastvrouw, huisjes voorzien van alles wat je nodig hebt, ruume tuun, heerlijke boomgaard en zwembad met uitzicht op het dal. Supermarches en restaurants voldoende aanwezig binnen enkele kilometers. Vanaf mijn allereerste bezoek voel ik me hier thuis, niet op z'n minst door de relaxte, gadtvrije houding van Paul en Carin. Waarschijnlijk was dit dus ook nog niet ons laatste verblijf hier.

10
Visited in August 2018

Dit was inmiddels de derde keer dat we te gast waren bij Carin en Paul. Elke keer weer is het een feest met een gevoel van thuiskomen. De hartelijke ontvangst, de heerlijke rust, de prachtige boomgaard met als kers op de taart het zwembad aan het einde er van wat uitkijkt over het dal.
Vanaf de allereerste keer voel ik me hier thuis. Een gevoel wat elke keer sterker wordt, niet op z'n minst door de gastvrije, relaxte houding van de gastgevers.
Inmiddels heb ik in beide gites verbleven en beide zijn prima bevallen. De huisjes zijn lekker koel binnen, ook afgelopen zomer met temperaturen ver boven de 30 graden.
Boodschappen kun je doen in het nabije Arnac-Pompadour of Lubersac en ook zijn er diverse eetgelegenheden in de nabije omgeving. En dan zijn er nog de geweldige eetmarkten in de zomermaanden. Maar hierover kunnen Carin en Paul jullie perfect adviseren.
Als je de straat oversteekt loop je zo het bos in waar je super kunt wandelen.
Kortom... voor ons is hier alles te vinden voor een fantastische vakantie om even lekker bij te tanken. Voor ons een extra pluspunt dat het een kleinschalig complex is zodat je nooit met heel veel mensen tegelijk aanwezig bent. Voor ons was dit waarschijnlijk dus nog niet de laatste keer.

10
Visited in July 2009

Was erg leuk, twee weekjes in de gite met de fam.
Leuke dagtripjes of lekker uitrusten in de boomgaard in de hangmat.
We hebben het naar onze zin gehad, ook vanwege het mooie weer.
Merci voor jullie tips en de goede zorgen !

Don & M.J., Fleur en Sterre

8

Visited this Gite? Please give your opinion