Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Moulin de Cussac

View album (41)
/
  • 7
  • 2
  • 4
  • 3
  • 2
10.0
Rating
 

Availability of 'Moulin de Cussac'

mme.G.H. Thio last updated the calendar on 01 Jul 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Moulin de Cussac evaluate this property in the past 4 years with an average of:

10.0
Visited in October 2020
Rob & Marian

Wat een mooi huis in een schitterende omgeving, rust, natuur, prachtige stadjes en (h)eerlijk eten. Elke avond een concert van de burlen de hertebokken en de oehoe’s van de uilen. Van allerlei wild gezien, ook 1 van de bevers in het meertje. Volgend jaar weer in een ander seizoen. Hartelijk dank Timmie en Maarten dat wij hier onze vakantie konden vieren👍🏼

10
Visited in June 2019

In juni hebben wij met ons gezin van 6 personen een fantastische week doorgebracht in het super mooie, ruime vakantiehuis le Moulin de Cussac. Het is gelegen in een mooi natuurgebied, met veel privacy en rust, reeën liepen in het lage gedeelte van de tuin, een tuin om in te verdwalen!! De zoons hebben volop kunnen hardlopen in de omgeving; ze namen op de terugweg lekkere croissants bij de bakker mee.
Mooie, gezellige stadjes bezocht, met name Issigeac is zeer de moeite waard. In Lalinde hebben we vaak boodschappen gedaan, prima slager en bakker, en je kunt er lekker eten. Ook een bezoek aan een brocante op zondag was zeer de moeite waard, het was leuk dat het me lukte af te dingen op een al goedkoop artikel. De sfeer was er zeer gemoedelijk.
Op de enige regendag in die week hebben wij een bijzonder kasteel bezocht: Maison forte de Reignac in Tursac. Het is ingebouwd in de rotswand, een beetje mysterieus kasteel met mooi ingerichte ruimten, waardoor je een goede indruk krijgt hoe men vroeger leefde.
De week is omgevlogen, een week is veel te kort, want eigenlijk wil je er helemaal niet meer weg!

10
Visited in January 2019
John van Beek

In de herfst van 2018 heb ik hier 10 dagen alleen gezeten om muziek te maken. Ik kan me geen betere plek voorstellen voor zo een project dan dit huis. De omgeving is zo rustig en de herfstkleuren in de omgeving waren prachtig. Het huis verkeert in hele goede staat, van de weelderige plattelandsomgeving loop je zo een goed verzorgd modern huis in met authentieke elementen dat van alle gemakken is voorzien. Op een fijne stevige wandelafstand bevind zich een bakker waar je dagelijks vers brood kunt halen en enkele andere basis boodschappen. In de directe omgeving kun je met de auto in tal van dorpjes lekkere lokale producten kopen, een aanrader ten opzichte van gewoon naar de supermarkt gaan! Ik heb er een hele fijne tijd gehad en veel inspiratie van gekregen en ga hier zeker nog een keer terugkomen en niet alleen om te werken.

10
Visited in May 2018

Het huis is mooi gelegen met uitzicht over het dal. De omgeving is prachtig en het huis is comfortabel ingericht. We hebben bij gebrek aan zon en overmaat aan regen veel plezier gehad van de kachel. Het vuur geeft veel gezelligheid in de charmante woonkamer. De keuken is heel volledig en er kan met meer mensen gezellig gekookt en gegeten worden.
In de omgeving zijn leuke markten, veel aanbod aan grotten met prehistorische schilderingen en in de omgeving zijn mooie stadjes te bezoeken. Vanuit het huis kan je mooi wandelen, kortere of langere routes.

9
Visited in September 2017

Een week in dit fijne huisje verbleven met 4 volwassenen. Het huis is met aandacht ingericht en van alle gemakken voorzien. Het ligt gunstig op de zon, waardoor we in de tuin van de avond zon konden genieten. Ik zou er nog een keer naar terug gaan.

9

Visited this Gite? Please give your opinion