Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Chez Mimi

View album (15)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 2
  • 2
  • 3
9.4
Rating
 

Availability of 'Chez Mimi'

Emilie last updated the calendar on 27 Nov 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Chez Mimi evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.4
Visited in September 2022

Het huis is erg ruim, alles was aanwezig. Het was ook allemaal erg schoon. Veel privacy door de omheinde tuin. De tuin was groot genoeg om genoeg zon en schaduw te hebben. De hond kon in de omgeving heerlijk rennen. Emilie is zeer behulpzaam en erg aardig. We hebben een fijne vakantie gehad in Chez Mimi

9
Visited in August 2022

Het is een heerlijk huis met een mooi ruim zwembad. Er is veel ruimte om het huis heen en het is er erg rustig. De gastvrouw woont naast het huis en is aardig en behulpzaam. Er is veel te doen in de omgeving.

Zwembad grenst niet direct aan de tuin (1 min lopen) waardoor in de praktijk kinderen vaak toch minder vaak alleen gingen zwemmen. Zou met jongere kinderen een overweging kunnen zijn.

9
Visited in June 2022

Een heel fijn huis met een grote woonkamer. Rustig gelegen in een hele mooie omgeving. Emilie is een hele prettige gastvrouw

9
Visited in July 2021

Wij hebben een heel fijne vakantie achter de rug. Huisje is heel gezellig en super proper. Alles was perfect aanwezig. Ook het zwembad is lekker groot ;-) Geen enkel slecht woord van dit verblijf, zeker een aanrader.

10
Visited in July 2021

WIj verbleven met 2 gezinnen in Chez Mimi (4 kinederen 2 volwassenen) en Chez Misja (2 kinderen 2 volwassenen). Fantastisch verblijf. Je kan ontzettend leuk wandelen, geen noodzaak om in de auto te stappen. Het zwembad is heerlijk. Emily is ongelooflijk aardig en behulpzaam - we kregen zelfs nog groenten en kruiden uit haar groentetuin! En zelfgebakken madeleines! De huizen zelf zijn comfortabel en zeer goed uitgerust. Spelletjes, boeken, een goed uitgeruste keuken (met een startpakketje met een beetje olie, azijn, koffie en thee; peper en zout waren er ook) en ook nog een platenspeler en platen in Chez Misja. Geen afwasmachine, duus een mooi contactmomentje met het gezin tijdens afwassen/ afdrogen :-D Fijne bedden, en weinig lichtvervuiling dus ook nog een mooie kans om rustig wat sterren te kijken 's nachts. fantastische verblijf. Ik wil nu al weer terug.

10

Visited this Gite? Please give your opinion