Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

l’Âne d’Ôr - La vieille Grange

View album (33)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
9.8
Rating
 

Availability of 'l’Âne d’Ôr - La vieille Grange'

Ton en Bep Groot last updated the calendar on 12 Sep 2023

Do you have questions?

Contact

Reviews

Guests of l’Âne d’Ôr - La vieille Grange evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.8
Visited in September 2023

20 - 09 - 2023
Beste Ton en Bep,
Wat hebben wij heerlijke dagen gehad in de Dordogne en jullie huisje. Ietsjes korter dan gepland door de muggenplaag zoals bekend. Maar we hebben genoten! Van de omgeving en zeker van het prachtige ☀️ weer. Ook onze Teddy heeft genoten van de rivier de Dordogne. Morgen weer terug naar Nederland. Bedankt voor jullie gastvrijheid en de vele tips van Ton.
Warme groet, Eric en Stéphanie en Teddy 🐾

9
Visited in September 2023

12 sept. 2023
Beste Bep en Ton,
Wat hebben we genoten van de gîte. De sfeer die hier hangt is voor ons het ultieme Franse leven. De rust, de sterrenhemel, de uilen en de lommerrijke tuin, alles wat we ons maar wensen in "La douche France". Maar ook de leuke gesprekken over de omgeving en de andere zaken die ons bezighouden. Kortom, we zullen jullie en deze plek niet snel vergeten. We wensen jullie een mooi naseizoen in aanloop tot de terugreis naar NL. En als het even kan hopen we volgend jaar weer langs te komen.
Wij zeggen dus graag tot ziens.
Veel liefs, Arien en Monique. Monnickendam.

10
Visited in August 2023

24-8-2023
Beste Ton en Bep,
We hebben erg genoten van deze 2 warme weken in de Dordogne. De gite is perfect en van alle gemakken voorzien. Het zwembad was heerlijk! De goede tips van Ton over fietsroutes kwamen erg van pas.

Ook de vele tips over goeie restaurantjes, we hebben ze met veel genoegen geprobeerd. Vooral in Carlux en de eendenboerderij vlakbij verdienen een pluim.
We wensen jullie alle goeds voor de toekomst!
Groetjes, Ger en Riny.

9
Visited in August 2023

11-8-2023
Beste Ton en Bep,
Dank voor de heerlijke week vakantie. We hebben genoten van het huis, de speeltuin en het zwembad. Maar vooral van jullie tips over de omgeving.
Dank voor de gastvrijheid.
Het was een mooie week.
Liefs, Coen, Sandra, Phileine en Thirza.

10
Visited in August 2023

4-8-2023
Beste Ton en Bep,
We hebben genoten deze week in en rond de Dordogne. De lokatie is geweldig: een rustig plekje, maar zoveel te doen op een steenworp afstand. Een week is veel te kort om alles te zien. Ton heeft perfecte tips en de WiFi is de beste die we ooit in Frankrijk gehad hebben 🙂
Bedankt voor deze heerlijke week en geniet nog lang van jullie prachtige plekje hier.
Maartje, Kees, Willemijn & Janneke.

10

Visited this Gite? Please give your opinion