Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Goursat Bas

View album (28)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 4
  • 1
  • 2
9.6
Rating
 

Availability of 'Goursat Bas'

Maartje Rooke last updated the calendar on 01 May 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Goursat Bas evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.6
Visited in October 2021

Een prachtige plek met fijne mensen; voor herhaling vatbaar! Uitstekend verzorgde en complete gîte, vriendelijke en behulpzame eigenaren in een heerlijke omgeving. Tot ziens!

9
Visited in November 2020

Gite très agréable et bien équipé.
Les propriétaires sont charmants et serviables. Excellent séjour

10
Visited in August 2020

Zalig aankomen bij Maartje en Robert-Jan! Je voelt je meteen welkom bij hen en alles is voorhanden om er een topvakantie van te maken. Het huis is ruim en helemaal in orde, de tuin en het terras een zaligheid om te hangen, zwemmen, aperitieven, ... Wij weten al waar we volgend jaar naartoe gaan :-)

9
Visited in August 2020

Met onze bubbel richting de rust, de bossen, de gezelligheid.
Een super uitgerust huisje ( ik had veel te veel mee want echt alles was daar aanwezig) waar je in alle rust kunt genieten. Zwembad vonden de meisjes super en bezorgde hen veel fijne afkoelende momenten. Ook in het huisje bleef het relatief fris dankzij het goede "luikenwerk". Verschillende hoekjes in de tuin maar je gezellig kunt vertoeven.
Omer (de hond) genoot van de ruime tuin en wij waren op ons gemak want wisten dat hij niet weg kon.
Merci voor het aangename verblijf ... en de meisjes doen alvast vele groetjes aan Roxanne !

9
Visited in August 2020

Zalige verblijfplaats. Ruimte zat voor iedereen. Geweldig welke gastvrijheid die Maartje en Robbert-Jan aan de dag leggen. Verschillende hoekjes buiten waar je rustig kan genieten en het domein telkens anders kan bekijken. Spijtig dat we pas laat beginnen zoeken zijn naar een verblijf want ik had gerust twee weken willen doorbrengen in Goursat Bas. Ook leuk om te wandelen en te fietsen. Niet ver van de grotten van Tourtoirac en in het centrum kan je ook een lekker hapje eten.

10

Visited this Gite? Please give your opinion