Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

l'Amelia

View album (29)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
9.0
Rating
 

Availability of 'l'Amelia'

Stephen and Jacqui Sillett last updated the calendar on 08 Jun 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of l'Amelia evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in August 2022

Wat een heerlijk verblijf is dit huisje. Het ligt er prachtig vlakbij een groot meer en je kunt genieten van de rust van het buitenleven. Het huisje zelf is zeer knus en gezellig ingericht. Bovendien is het schoon en van alle gemakken voorzien. Het was heerlijk deze warme zomerdagen, want zelfs toen het extreem warm buiten was, bleef het huisje heerlijk koel. Daarnaast is er een geweldig lekker zwembad om af te koelen in de zeer ruime tuin achter. Fijn ook dat het huisje zo’n mooie keuken heeft met vaatwasser en wasmachine. Echt een aanrader dit appartement!

10
Visited in August 2020

Prachtig huisje, afwerking binnen is van heel hoog niveau. Ook buiten prima vertoeven, erg fijn zwembad en groot veld met trampoline waar kinderen leuk kunnen spelen. In de buurt zijn diverse leuke dorpjes, meertjes en riviertjes. Binnen een uur rijden vind je van alles, van pretparken en dierentuinen tot kastelen. Spijtig was wel dat het meer (Lac Mondon, op 2 min lopen) geen zwemmeer bleek te zijn. Desalniettemin leuk speeltuintje bij het meer en mogelijkheden om wat kikkers, visjes en kreeftjes te vangen (uiteraard vooral leuk voor kleinere kinderen). Een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen!

8
Visited in August 2019

Prachtig huisje, goed verzorgd, schoon en van alle gemakken voorzien! Wij hebben het prima naar onze zin gehad met 2 tieners.

9

Visited this Gite? Please give your opinion