Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La Grace

View album (15)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
9.0
Rating
 

Availability of 'La Grace '

Stephen and Jacqui Sillett last updated the calendar on 17 May 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of La Grace evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in August 2020

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in La Grace. Het huisje is zeer comfortabel en ruim voor twee personen, met een ruim opgezette keuken en veel kastruimte. We hebben hier bij hoge temperaturen gezeten en beneden bleef het heerlijk koel (en boven konden we in de avond met de ramen open en een ventilator erbij ook prima slapen), en het ruime zwembad bood hier ook een uitkomst voor. Er is niet zo heel veel te doen in de directe omgeving maar met een dik half uurtje rijden zit je al midden in het natuurpark La Brenne, waar we heerlijk hebben gewandeld. Het enige minpuntje voor ons, als rustzoekers, was dat we niet meteen doorhadden dat er drie huisjes naast elkaar zijn, die de achtertuin en het zwembad delen. Maar gezien de hoeveelheid ruimte, en de dikke muren van de huisjes was dit eigenlijk geen enkel probleem. De nabije camping met zwembad en kinderspeelpark was wegens de corona crisis gesloten, wat jammer was voor onze buren met kinderen, maar voor ons niet erg. Blijkbaar is het hierdoor normaal gesproken in de zomer wel wat drukker (en meer te doen voor gezinnen!) dan nu het geval was.
Jacqui en Stephen waren de perfecte behulpzame gastvrouw en -heer, reageerden snel als er iets mis was (in ons geval even een storing in het internet die ze binnen een half uur wisten te verhelpen). Aanrader!

9

Visited this Gite? Please give your opinion