Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Ducel

View album (26)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
10.0
Rating
 

Availability of 'Ducel'

Chiel Wollaert last updated the calendar on 18 Mar 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Ducel evaluate this property in the past 4 years with an average of:

10.0
Visited in July 2021

Wij hebben hier super genoten van de rust en de natuur. De gite was kraaknet en in een zeer mooie typische Franse stijl. De gastvrijheid van Chiel was top! Ik kan dit verblijf enkel maar aanbevelen!

10
Visited in July 2020

Wij verbleven in deze gite eind juli 2020 met onze golden retriever Bill. We kregen een warm welkom van de gastheer Chiel en kwamen terecht in een zeer goed ingerichte en propere gite. We hebben enorm genoten van het gezellige terras op de warme zomeravonden en van het verfrissende zwembad. En de lekkere taart van Chiel heeft ons enorm gesmaakt! Zeker een aanrader!

10
Visited in September 2018
Maarten en Chantal

Wij hebben een heerlijke week gehad in gite Ducel bij Chiel en hond Heros. De gite is in werkelijkheid nog mooier dan op de foto’s. Alles is keurig netjes en schoon. De tuin is werkelijk perfect, overal mogelijkheden om te zitten in zowel zon als schaduw. En dat uitzicht vanuit welke hoek van de tuin dan ook, schitterend!
Gastheer Chiel doet er alles aan om het je helemaal naar de zin te maken en is erg behulpzaam. Kortom, een aanrader voor wie van echt Frankrijk houdt! Chiel, merci beaucoup!

10
Visited in August 2018

Wij hebben genoten van:
het ontbijt in de ochtendzon,
het zwembad om heerlijk in af te koelen,
de ligbedden in de tuin, al naar gelang in de schaduw of de zon,
de bbq op het terras,
de avonden in de tuin vanwaaruit we de zon onder zagen gaan.
Ducel? Doen!

9
Visited in July 2018
Karel Kooter

Vakantie in het huis "Ducel", een bijzondere vakantie-ervaring, rust en ruimte. Verleden en heden zijn aangenaam in de bouwstijl aanwezig. Het terrein er om heen is een paradijsje. Veel ruimte met bloemen, struiken en bomen, Overal plekken om de de zon of schaduw op te zoeken, genieten van het uitzicht: een glooiend landschap van granen en zonnebloemen. Schitterend. Wandelingen vanuit huis en iets verder, prima contact met de hartelijke eigenaar. Ook met vrolijke oude buurvrouw een half kilometertje verderop voor eieren en groenten uit eigen tuin. En nog iets verderop de vrouw van de meloenen, zo lekker. Er zijn nog veel meer mooie dingen te vertellen maar laat u zich verrassen. Dat lukt zonder moeite.

10

Visited this Gite? Please give your opinion