Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Gite Hortensia

View album (11)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
 

Availability of 'Gite Hortensia'

Petit domaine de vacances Les Armengauds last updated the calendar on 03 Feb 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in June 2014

We zijn al meerdere malen teruggekeerd op Les Armengauds. Voor de rust, de sfeer, het lekkere eten en de vriendelijkheid.
Ook het kindvrije aspect spreekt ons zeer aan.
Les Armengauds is een mooie uitvalsbasis om de mooie omgeving, rustieke dorpjes en prachtige steden te ontdekken.
Gite Hortensia heeft een ruime bovenverdieping met mooie badkamer en heerlijk slaapvertrek. De woonruimte en keuken zijn ruim en voorzien van alle gemakken. Het schaduwterras en zonnige tuin maken het compleet.
Wij weten zeker dat we nog een keer terug gaan!

10
Visited in September 2011

"Wat hebben we een heerlijke vakantie bij jullie gehad. We denken er nog regelmatig aan terug! "La maison" was een heerlijk appartement waar we 2,5 week hebben vertoefd. Het appartement was helemaal compleet. Alle keukengerei om lekker te koken was aanwezig. En het extra "tuintje" wat erbij hoorde was voor ons een verrassing. We hebben heerlijk met onze stoeltjes onder de bomen gezeten en genoten van het prachtige uitzicht naar de heuvels. Bijzondere zonsondergangen. Alles was helemaal tot in de puntjes geregeld. Het zwembad was fijn, het appartement modern ingericht en schoon en de omgeving was erg mooi. Prachtige wandelingen gemaakt, leuke steden en dorpen bezocht en ons echt gevoeld als "god(in) in Frankrijk". Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar rust, comfort en een mooie omgeving. Dank jullie wel voor de goede zorgen".

9

Visited this Gite? Please give your opinion